Király L. Norbit körözi a rendőrség, de ő nem tűnt el, csak elköltözött

Forrás: Facebook -
rendőrség Király L. Norbert körözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi ellen körözést adott ki a rendőrség, méghozzá tartási kötelezettség elmulasztása miatt. Az énekes viszont nem tűnt el, csak más címre költözött. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Király L. Norbi ellen körözést adott ki a rendőrség. A sztárt tartási kötelezettség elmulasztása miatt keresik, tehát nem fizetett a volt feleségének tartásdíjat. Az énekes és párja között két és fél év házasság után romlott meg annyira a viszony, hogy a válás mellett döntöttek, de közös gyermekük örökre összeköti őket.

Király L. Norbi nem tűnt el Forrás: Facebook

Norbi néhány éve még arról panaszkodott, hogy nem láthatja eleget a gyermekét, most azonban hivatalos körözést adtak ki ellene. A sztár erről a rendőrségi ügyről nem kívánt nyilatkozni, de a menedzserét sikerült elérnie a Borsnak.

Felvettük már a rendőrséggel is a kapcsolatot,

A krampusz és a virgács fontosabb, mint a Mikuláshttp://www.life.hu/csalad/20171204-a-krampusz-es-a-virgacs-fontosabb-mint-a-csoki-mikulas.htmlA piros kabátos állandó társaként járja az otthonokat, és a rosszaknak virgácsot hagy. De ki ő tulajdonképpen? Miért „kellett" a karácsonyi időszakban egy csúnya rém? Erre keressük most a választ. CsaládOrigoTinédzser a családban – A tiltással nem sokra mész, de van más lehetőséghttp://www.life.hu/csalad/20171204-tinedzser-a-csaladban-a-tiltassal-nem-sokra-mesz-de-van-mas-gyermeknevelesi-lehetoseg.htmlAz egyszerű tiltásokkal nem mész sokra. Még egy kisgyermeknek is sokkal könnyebb betartani a szabályokat, ha tudja, érti a hozzá vezető okokat. Miként lehet hát jól tiltani? Ebben segítünk most neked. CsaládOrigoMegszületett Szabó Zsófi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171204-megszuletett-szabo-zsofi-kisfia.htmlA műsorvezető a közössé oldalán jelentette be a nagy hírt. Család--Második babájával terhes Miranda Kerrhttp://www.life.hu/csalad/20171204-miranda-kerr-masodik-gyermekevel-terhes.htmlVáratlan örömhírről számolt be nemrég Miranda Kerr: második gyermekével terhes. Család--Hadas Kriszta az abortuszt választotta: nem vállalta beteg gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20171204-hadas-kriszta-az-abortuszt-valasztotta-beteg-lett-volna-a-gyermeke.htmlBorzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia Hadas Krisztának annak idején: terhessége alatt kiderült, hogy a magzata nagyon beteg. A műsorvezető úgy határozott, hogy nem vállalja a babát. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMa van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.