Pártos Csilla és anyósa, Pécsi Ildikó évek óta pereskednek: sem a házról, sem a rokontartásról nem tudnak megegyezni. A hosszú ideje zajló harc azonban egyikükben sem múlt el nyomtalanul: Pécsi Ildikó sem csattan ki az egészségtől, de Pártos Csilla is nagyon lefogyott. 

Fárasztó évekig harcolni, ez pedig meglátszik Pécsi Ildikón és Pártos Csillán is. Ők ugyanis évek óta pereskednek, képtelenek megegyezni. Pártos Csilla anyósától rokontartást szeretne, mivel volt férje, vagyis a művésznő fia nem fizette a gyerektartást indoka szerint azért, mert nincsen pénze. Elvileg Csabát is édesanyja tartotta el, így Pártos Csilla szeirint Pécsi Ildikónak kell megfizetnie az elmaradt gyerektartást is. 

Pártos Csilla ehhez képest nagyon lefogyottFotó: Zih Zsolt/MTVA

Pécsi Ildikó pedig azt a házat nem tudja elengedni, amiben volt menye él az unokájával: ki akarja őket költöztetni. Ezek az ügyek párhuzamosan folynak, és még egyikben sincs jogerős ítélet, de az már jól látszik, hogy az évek óta tartó csata mindkettejüket kimerítette. Pécsi Ildikó egészségére is ráment az állandó harcra, de Pártos Csilla sincs jó bőrben: nagyon lefogyott a Ripost szerint az állandó stressz miatt.