Született feleségek színésznő botox szépészeti beavatkozás Teri Hatcher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek Susanja egy kifejezetten bájos teremtés volt, de szép lassan neki is kezdenek eltűnni a vonásai. 

A nagysikerű sorozatban Hatcher formálta meg Susan Mayer karakterét, aki mindig valami lehetetlen bajba keveredett. Ám az esetlensége ellenére omladoztak utána a pasik, ugyanis nagyon jól nézett ki.

Túl sokat botoxoltatott Teri Hatcher Forrás: AFP, Northfoto

Sokan azt gondolták, hogy Teri a légynek sem tudna ártani, és igazi élmény lehet vele együtt dolgozni, de később kiderült: ez egyáltalán nincs így. A sorozat alkotója, Marc Cherry korábban azt vallotta, hogy az 52 éves színésznőnél nem ismer gonoszabb embert, éppen ezért kifejezetten utáltak vele dolgozni.

Most pedig már a szépsége is fakulni kezdett, ugyanis a sztár a szépészeti beavatkozások rabjává vált. A sok kezelés hatására elhalványodtak az arcvonásai, így pedig már a mosolya sem olyan huncut és kedves, mint amilyen eddig volt.

Teri Hatcher bevallotta: szexuális erőszak áldozata volt (18+)

Egyre több híresség beszél nyíltan a múltjában történt borzalmakról, sokan vállalták fel, hogy szexuális erőszak, vagy molesztálás áldozatává váltak. Többek között Teri Hatcher is elmesélte a traumáját, amelyet 5 éves korában élt át...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.