színésznő otthon Eva Longoria családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is kíváncsiak voltunk a született feleség otthonára, és most végre megnézhetjük, milyen lakásban, milyen bútorok között érzi jól magát.

Egyre több világsztár engedi be a kamerákat az otthonába: már Jennifer Aniston, Cindy Crawford és Jennifer Lopez is megmutatta csodás palotáját, nem is beszélve DiCaprio birodalmáról.

Íme Eva Longoria otthonának kerti panorámája Forrás: Trulia Real Estate

Most pedig a Született feleségek szexi sztárja, Eva Longoria is megengedte, hogy bepillantsunk otthonának néhány helyiségébe.

Csupa csillogás és világos színek jellemzőek a sztár otthonára Forrás: Trulia Real Estate

A Beverly Hills-i csodaház 11.000 négyzetméteren áll. Hatalmas kerttel, úszómedencékkel és lélegzetelállító kerti berendezésekkel is rendelkezik. A házban 9 fürdőszoba és 3 nappali található.

Három nappali áll a vendégek és a házigazdák rendelkezésére Forrás: Trulia Real Estate

A ház belső burkolata csupa márvány és csillogás, emellett pedig letisztult vonalak és világos színek a jellemzőek. Igazán elegáns és tekintélytparancsoló hatást kelt, nagyon passzol a sztár stílusához.

Eva Longoria meghízott: fotó!

Nagy valószínűséggel a szexi sztár is a télre készül, és hogy ne fázzon, növesztett magára néhány centi zsírréteget. Bár valóban alaposan meghízott Eva, mégis bátran vállalja kissé kikerekedett testét is, és bikiniben is szívesen mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Legyen a tiéd 2017 legszebb karácsonyi otthona!http://www.life.hu/otthon/20171208-legyen-a-tied-2017-legszebb-karacsonyi-otthona-nyeremenyjatek-lakasdekoracio.htmlMár csak két hét, és az egész évben oly' nagyon várt ünnep elérkezik. A karácsonyt azonban egy csodás időszak előzi meg, melyben adventi koszorút, ajtódíszt készítünk, mézeskalácsot sütünk, no meg persze ünnepivé varázsoljuk otthonunkat. Ha Te is karácsonyimádó vagy, és már kész az ünnepi lakásdekorációd, akkor ez a felhívás neked szól. OtthonOrigoÍgy legyen energiatakarékos az otthonod! – Háztartási tippek, ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20170621-igy-legyen-energiatakarekos-az-otthonod-haztartasi-tippek-otletek.htmlAzzal, hogy energiát takarítasz meg, nem csupán a pénztárcádat, de a környezetet is kíméled. Ne aggódj, nem napelemes kávéfőzőt vagy pataknál mosást fogunk ajánlani. A következőkben egyszerű, hasznos és életszerű tippeket adunk, melyeket rövid időn belül szokássá tudsz alakítani. OtthonThinkstockAdvent - 70 000 izzó díszíti a legszebb karácsonyfát Litvániábanhttp://www.life.hu/otthon/20171204-70-000-izzo-disziti-a-legszebb-karacsonyfat-litvaniaban-vilniusban.htmlAdvent vasárnapjain bemutatunk 1-1- híres épületet, vagy csodaszép házat, melyek karácsonyi dekorációi mesébe illőek és utánozhatatlanok. Ma egy egyedülálló karácsonyfát hoztunk. 2017. december 1-jén este a karácsonyi szezon hivatalosan is megkezdődött Vilniusban, amikor a Dóm téren felállították és kivilágították a város karácsonyfáját. Otthon--Innovatív és modern formatervezés jellemzi ezeket a különleges székeket, fotelekethttp://www.life.hu/otthon/20171205-innovativ-es-modern-formatervezes-jellemzi-a-szekeket-foteleket.htmlHa bármikor is érezted már életedben, hogy a szobád elbírna némi művészetet, akkor most jó helyen jársz. Olyan székeket, foteleket mutatunk, melyek többségét, akár egy kortársmúzeumban is kiállíthatnák. De a legszebb, hogy funkciójukat tekintve is megállják a helyüket ezek az ülőalkalmatosságok. Otthon--Szabó Zsófi betekintést engedett lakásukba: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20171207-szabo-zsofi-betekintest-engedett-lakasukba.htmlSzabó Zsófinak nagyon zsúfolt és újdonságokkal teli ez az időszak, legfőképp azért, mert megszületett a kisfia, de az otthonukba is csak nemrég sikerült beköltözni. Most megmutatta új házuk egy szegletét. OtthonOrigoMi a csillagjegyed? Mutatjuk, hogy milyen teríték illik hozzád!http://www.life.hu/otthon/20171201-mi-a-csillagjegyed-horoszkopod-mutatjuk-hogy-milyen-teritek-illik-hozzad.htmlAz étkezéseknek – főként, ha valamilyen alkalomhoz kapcsolódnak – érdemes megadni a módját. Próbáld ki legalább egyszer, hogy a csillagjegyed szerint terítesz meg. Érezni fogod a különbséget! Sőt, ez még a vendégvárás alkalmával is plusz pont lehet. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.