Claudia műsorában legutóbb arról kérdezte a nézőket, lehet-e ugyanúgy szeretni a második gyermeket, erről pedig ő is elmondta véleményét. Komoly kétségek gyötörték emiatt várandóssága alatt. 

Claudia nemcsak a nézőket és sztárvendégeit faggatja az Appra magyar!-ban, ő is elmondja őszintén a véleményét még akkor is, ha kínos, vagy érzékeny témát érintenek. Ilyenek pedig bőven akadnak a műsorban. Legutóbb a többi között például arról faggatták a többgyerekes szülőket, hogy az összes gyermeket ugyanannyira szeretik-e. Ezzel kapcsolatban a műsorvezető elmondta, benne milyen kérdések és kétségek fogalmazódtak meg, amikor várandós lett kisfiával. 

Liptai Claudia elárulta, őt gyötörték kétségek a második várandóssága alattForrás: tv2

Én, amikor várandós lettem a gyermekemmel, a másodikkal, akkor arra gondoltam, hogy fogom-e tudni ugyanúgy szeretni. Azért bennem megfogalmazódott ez a kérdés, hogy én, annyira szeretem azt a másik gyereket, olyan régóta már ismerem, most jön egy ilyen kis új, hát ezzel mit fogok kezdeni?" - vallotta be őszintén Clau, aki aztán gyorsan hozzátette, hogy ez a szülés után egyből kiderült, ugyanis imádja a kisfiát is. "Na, tudtam mit kezdeni, mert konkrétan meg tudnám enni nap mint nap azt a kicsit, és néha borzalmas lelkiismeret-furdalásom van a nagynál, mert ugye egyszerűen ez nagyon nehéz" – mondta Claudia.