Nem vetkőzik többé Adriana Lima

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand -
modell Adriana Lima vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adriana Lima elhatározta, hogy változtat eddigi éltén, és munkáján. A modell eddig egy ajánlatot sem utasított vissza, de ezentúl nem fog vetkőzni!

A Victoria's Secret angyala mögött rengeteg divatbemutató és fotózás van, ennyi év után azonban úgy döntött, hogy nem folytatja tovább így a pályafutását. Eddig minden ajánlatot elfogadott, de ezentúl megszűri a megkereséseket, és nem mond többet igent a vetkőzésre. Bejelentette, hogy nem veszi le többet a ruháit üres indokokkal.

Adriana Lima nem vetkőzik többé Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Nemrég vissza is utasított egy videót, mely róla készült volna szexi pózokban a közösségi oldalakra. Adriana ugyanis úgy véli, hogy ez sem mentálisan, sem fizikailag nem egészséges. Sok hasonló anyag készült róla az elmúlt években, de ennek vége. "Rájöttem, a nők többsége azzal ébred, hogy meg kell felelnie egy sztereotípiának" - mondta Adriana utalva ezzel arra, hogy nem valóságos képet mutat a divatszakma, ahogy a közösségi oldalakra feltöltött egyéb fotók vagy videók sem. Ezért döntött a változtatás mellett. "Nem veszem le többé a ruháimat ok nélkül" - mondta a modell.

Óriási dekoltázst villantott Baukó Éva: fotó! http://www.life.hu/trend/20171211-hatalmas-melleket-posztolt-bauko-eva.htmlBaukó Éva friss fotójától felrobbant az internet: óriási melleket villantott. TrendOrigoSofia Richie bikiniben mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171211-sofia-richie-bikiniben-mutatta-meg-idomait-foto.htmlLionel Richie lánya bátran viselhet bikinit, hiszen tökéletes idomokkal rendelkezik. A fiatal modell meg is mutatta domborulatait nemrég Miamiban. Trend--Karácsonyi könyvajánló divatőrülteknekhttp://www.life.hu/trend/20171201-karacsonyi-konyvajanlo-divatorulteknek.htmlAz idei év nemcsak a szakácskönyvek terén volt kiemelkedő, a magyar könyvkiadás divat tematikájú kiadásokkal is elkényeztette az olvasókat. Megmutatjuk, melyek azok a könyvek, amelyek a karácsonyfa alatt is nagyszerűen mutatnának. Trend--Ismerjétek meg az élő Aranyhajathttp://www.life.hu/trend/20171210-27-eves-no-14-eve-nem-vagatta-le-a-hajat.htmlEz a 27 éves orosz np, már 14 éve nem vágatta le a haját. Sorra jelenne meg róla a cikkek, amikben csak az élő "Aranyhajnak" hívják. Trend--Liptai Claudia megmutatta szexi combjait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171210-liptai-claudia-megmutatta-szexi-combjait-foto.htmlLiptai Claudia szívesen mutatja meg gömbölyded formáit, ezúttal a combjai kerültek a fókuszba.Trend--Ruhamustra a Comet-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20171209-ruhamustra-a-comet-galarol.htmlPénteken este rendezték meg a Comet-díjátadót, ahol természetesen sok magyar híresség tiszteletét tette. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.