Szabó Zsófi nagyon boldog, hogy anya lett: fotó!

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
anyaság műsorvezető Szabó Zsófi szülés gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi majd kicsattana boldogságtól: kisfia születése miatt szárnyal a sztár. 

Ahogy azt már megírtuk, december 4-én érkezett a világra Szabó Zsófi kisfia, aki a Mendel nevet kapta. 3335 grammal és 53 cm-rel született, és szerencsére ő is és a mamája is nagyon jól vannak.

Zsófi olyannyira jól van, hogy az első hétfordulóról is megemlékezett a közösségi oldalán. Az anyasággal kapcsolatos megható posztja több, mint tízezer kedvelést kapott, és hozzászólásokból sem volt hiány:

#KisMendel

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

A sztáranyuka láthatóan nem tudja megállni, hogy ne ossza meg a boldogságát a világgal, nemrég például az otthonukba is beketintést engedett. A csodásan berendezett helyiségben vidám lufik várták a frissen hazaérkező családot.

Így tudta meg Szabó Zsófi, hogy anya lesz: Videó!

Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogy sok munka van a mostani fogantatásban: videó!
Készülj fel a téli szünetre! - Gyerek- és családlefoglalós ötletekhttp://www.life.hu/csalad/20171208-keszulj-fel-a-teli-szunetre-toltsetek-idot-a-gyerekkel-es-a-csaladdal.htmlA téli szünet az, amit az összes gyerek vár, de a szülők gyakran félnek tőle. Kint hideg van, a gyerkőcöket mégis le kell valahogy foglalni, fárasztani. Persze, a karácsonyra kapott ajándékok ilyenkor nagy slágernek számítanak, mégsem lehet csak ezekre apellálni. Mutatjuk a legjobb ötleteket, melyekhez nem kell feltétlenül kézügyesség. CsaládOrigoVarga Feri, és Balássy Betti harmadik gyermeküket várják http://www.life.hu/csalad/20171212-varga-feri-es-balassy-betti-harmadik-gyermekuket-varjak.htmlVédekezés mellett csúszott be a harmadik baba Blássy Bettiéknél, de nagyon boldogok: mindig nagycsaládosok akartak lenni, ez a vágyuk pedig hamarosan teljesül. Család--Így néz ki a 74 éves Mick Jagger 1 éves kisfia: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171211-igy-nez-ki-a-74-eves-mick-jagger-1-eves-kisfia-foto.htmlMick Jagger 74 éves, legfiatalabb gyermeke pedig csak most lett 1! A rocksztár annak idején nem örült az újabb gyermekáldásnak, pedig hihetetlenül aranyos a kis Devi. CsaládAFPLiptai Claudia attól félt, hogy nem szereti majd ugyanúgy második gyermekét: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171211-liptai-claudia-attol-felt-hogy-nem-szereti-majd-ugyanugy-masodik-gyermeket.htmlClaudia műsorában legutóbb arról kérdezte a nézőket, lehet-e ugyanúgy szeretni a második gyermeket, erről pedig ő is elmondta véleményét. Komoly kétségek gyötörték emiatt várandóssága alatt. Család--Nem csak karácsonykor jobb adni, mint kapni – Adományozás és önkéntes munkahttp://www.life.hu/csalad/20171205-karacsonykor-adni-jo-adomanyozas-es-onkentes-munka.htmlA karácsonyi időszakban nagyobb fókuszt kap az adományozás és az önkénteskedés kérdésköre. Az ünnepek alatt az a láthatatlan társadalmi réteg is nagyobb figyelmet kap, melyekről hajlamosak vagyunk megfeledkezni az év többi részében. Pedig számukra a segítség nem csak decemberben ér kincset. Család--Kisfiúval bővül Pál Dénes családja: az énekes háromszoros nagybácsi leszhttp://www.life.hu/csalad/20171208-kisfiuval-bovul-pal-denes-csaladja.htmlA harmadik gyermek érkezik meg nemsokára Pál Dénes családjában, az énekesnő nővére ugyanis ismét várandós. Eddig két lánya született, de ezúttal egy kisfiúval bővül majd a csapat. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.