Nicole Kidman borzalmasan fest: fotó!

fotó Nicole Kidman csúnya ruha botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég egy friss fotó került napvilágra Nicole Kidmanről, aki megdöbbentően rosszul néz ki. 

Már ősszel is górcső alá került Nicole Kidman külseje, ugyanis a 69. alkalommal megrendezett Emmy-gálára felemás cipőben, és ápolatlan lábakkal érkezett. Ez a bakisorozat sokaknak feltűnt, és a rajongók nem is értették, hogyan engedhet meg magának ilyet egy világsztár?

Most pedig a gyerekeivel kapták lencsevégre az 50 éves színésznőt, aki éppen Los Angelesben vásárolgatott. Az öltözéke illetve a frizurája azonban olyan volt, mintha csak egy nagymamát látnánk: egyenes szabású bokáig érő szoknya, térdig érő kockás szövetkabát, galléros felsőrész és valami teljesen jelentéktelen cipő.

Nem is lehet ráismerni az egykori bombanőre Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

A haja kócos volt, mindössze egy hajgumi és a napszemüvege tartotta egyben. Borzalmas. Pedig néhány éve még irtó dögös fotókat láthattunk róla, és büszke is volt rá mindneki, hogy 45 évesen is simán lepipálja a tinilányokat. Hát, ez ma már sajnos nem így van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.