Védekezés mellett csúszott be a harmadik baba Blássy Bettiéknél, de nagyon boldogok: mindig nagycsaládosok akartak lenni, ez a vágyuk pedig hamarosan teljesül.

Varga Ferencnek és Balássy Bettinek két közös gyermekük van eddig, de nemsokára a harmadikat is köszönthetik. Kiderült ugyanis, hogy az énekesnő ismét terhes, a hír még őket is meglepte, ugyanis csak jövőre terveztek tenni az újabb trónörökös érkezéséért. 

Balássy Betty és Varga Feri harmadik gyermeküket várjákForrás: FEM3Café

"Mindig nagycsaládot szerettem volna, úgy, hogy még 40 éves korom előtt jöjjön a harmadik gyerek, de ezt csak jövőre terveztük. Védekezés mellett fogant meg a baba, ami azt jelenti, hogy nagyon-nagyon szeretne jönni hozzánk! És mi nagyon örülünk ennek! Az első tüneteknél megijedtem, hogy talán valami bajom van. Diétáztam, edzettem, 12 kilót fogytam, ezért nem értettem, miért puffadok úgy, mint amikor hízni szoktam. Bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, amúgy is rég voltam már vizsgálaton. Bár terhességre nem gyanakodtam, biztos, ami biztos vettem két tesztet. Este megcsináltam az elsőt, ami csak halványan mutatta a két csíkot. Aztán másnap reggel a második teszt már egyértelműen pozitív lett! Kikerekedett szemekkel néztünk egymásra Ferivel, de abban a pillanatban meg is könnyebbültem, hogy ezek szerint nem betegség okozta a furcsa tüneteimet" - mondta a Blikk Rúzsnak Betti. Hozzátette, egyelőre még nem tudják, kidfiuk vagy kislányuk érkezik majd. "Most a 11. hétben járunk, hallottuk már a baba szívhangját, de arra még várni kell egy kicsit, hogy kiderüljön, fiú-e vagy lány. Hat éve, Rózánál azonnal biztos voltam benne, hogy lányt hordok a szívem alatt, három éve Daninál csak sejtettem, hogy fiú, mert más érzeteim voltak. Most pedig megtippelni sem tudom. De nekünk tényleg csak az a lényeg, hogy egészséges legyen" - árulta el a boldog anyuka.