Szexi fotóval búcsúzott a társaitól Tóth Andi

fotó szexi Celeb vagyok, ments ki innen! vetkőzés Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi nem tagadja: jó volt a dzsungelben, de azért hiányzott már a saját élete. 

Tóth Andi számára a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor bizony tartogatott meglepetéseket: hiszen Pintér Tenya gőzerővel nyomult a fiatal énekesnőre, aki bevallottan Tibor zsánere, ugyanis "fiatal és kreol" - ahogy a színész fogalmazott.

A helyzet nagyon kínos volt Andi számára, ahogy Tibor képernyő előtt ülő barátnőjének, Fridának is. A szívtipró azonban már elhagyta a dzsungelt, ahogy Anger Zsolt és Herczeg Zoli is. Most pedig a fiatal énekesnő távozott, aki egy szexi fotóval búcsúzott el a társaitól:

"Soha többé piros póló! Nagyon köszönöm srácok, hogy az elmúlt 2 hétben velem voltatok, de borzasztóan hiányzott a szabadság!" - írta a poszt alá, amely több, mint kétezer kedvelést kapott.

Tóth Andi kikosarazta Pintér Tibort

Pintér Tibor nem tudta tovább titkolni érzelmeit Tóth Andi iránt, így randira hívta a dzsungel félhomályába a fiatal énekesnőt. Sajnos azonban a randevú nem úgy alakult, ahogy a színész eltervezte, Tóth Andi ugyanis nem kér belőle. Kínos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.