Egy fogyasztószert forgalmazó cég élt vissza Kovács Patrícia nevével

átverés színésznő Kovács Patrícia fogyasztószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy eset, amikor híres emberek nevével próbál meggazdagodni egy cég. Ezúttal Kovács Patrícia a kiszemelt. 

Már többször is előfordult, hogy magyar sztárok nevének engedély nélküli felhasználásával igyekezett egy-egy cég nagyobb profitra szert tenni. Völgyi Zsuzsi például egy szépészeti klinika arca lett anélkül, hogy tudott volna róla.

Gombos Edina nevével pedig egy fogyasztószereket forgalmazó cég élt vissza. Ezúttal pedig Kovács Patrícia lett az áldozat, aki a téma kapcsán posztolt is a közösségi oldalán, illetve elmondása szerint megtette a szükséges jogi lépéseket is:

"Ne dőljetek be, semmilyen fogyasztószert nem reklámozom. Gyalázatos hazug kampányba kevertek bele. A jogi lépéseket megtettem."

23 kilótól szabadult meg Gáspár Laci - Fotó

28 hónapja kezdett kemény edzésbe az X-Faktor mentora, Gáspár Laci, aki immár büszkén mutathatja meg meztelen felsőtestét is. Friss fotóján jól látszik, hogy nagyon kigyúrta magát, már a hasa is kezd egy kicsit kockásodni. Azt írja, hogy eddig összesen 23 kilótól szabadult meg és nagyon boldog: fotó!

Életmódváltást ajándékba! Segíts jó útra lépnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20171211-eletmodvaltast-ajandekba.htmlBarátod, barátnőd, testvéred vagy a szerelmed régóta kacsintgat az életmódváltással, mégsem mer belevágni? Fél a kudarctól, nem elég motivált, vagy csak a lustaság tartja vissza? Segíts neki elindulni a jó úton: ez életre szóló karácsonyi ajándék lehet! Ez Zsír!--Gasztroajándék édesszájúaknak: vegán cake pophttp://www.life.hu/ez-zsir/20171211-vegan-cake-pop-recept.htmlHa szeretnél saját készítésű finomságot ajándékozni, jó választás a cake pop, aminek rengeteg változata van, de akár te is kísérletezhetsz különböző ízekkel. Mi most egy vegán változatot mutatunk be! Ez Zsír!OrigoCsisztu Zsuzsa kirobbanó formában van: fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20171212-csisztu-zsuzsa-elkepeszto-formaban-van.htmlCsisztu Zsuzsa a friss fotóin fantasztikusan néz ki, és mivel két gyermeknek is édesanyja, felmerült a kérdés: vajon hogy csinálja? Ez Zsír!--Önbizalom-növelő és öltözködési tanácsok: megjelent a Plus Size Stílusbibliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171211-plus-size-stilusbiblia-kozma-ritatol.htmlSzerencsére nemcsak külföldön, Magyarországon is egyre többen foglalkoznak a pozitív testkép, az egészséges önbizalom fontosságával, és a plus size nők helyzetével. Az újabb hazai kezdeményezés Kozma Ritától származik, a Plus Size Stílusbiblia írójától. Ez Zsír!--Egészséges recept: csirke gerslivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171130-egeszseges-recept-csirke-gerslivel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoCzanik Balázs szerint a büntetlen sütizés az ünnepek alatt is lehetségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20171207-czanik-balazs-receptjei-fogyokurazoknak-etelallergiaval-kuzdoknek.htmlSokak számára a szokásosnál is nagyobb fejtörést okoz a karácsonyi sütés-főzés, mert figyelembe kell venni, hogy ki diétázik, ki cukorbeteg, illetve küzd valamilyen ételallergiával a családban. Czanik Balázs süteményes recepteskönyvében a fogyókúrázóktól a laktózérzékenyeken át a gluténérzékenyekig mindenki talál magának megfelelő finomságot. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.