Gáspár Győző Nógrádmegyer költözés Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike úgy döntött, hogy elköltözik Nógrádmegyerről. Nem tud abban a házban tovább élni, amelyikben idén tavasszal elfogták a kommandósok.

Győzike és Bea asszony otthonát áprilisban szállta meg a NAV. Házkutatást tartottak, pézt, ékszereket, autókat foglaltak le. Győző úgy gondolja, hogy ezt a traumát csak egy költözés feledtetheti. Életük azóta sem tért vissza a rendes kerékvágásba.

"Elegünk van már mindenből! Minket itt, Salgótarjánban és Nógrádmegyeren nem tisztel senki, pedig semmi rosszat nem csináltunk. Már nem szeretünk ide hazajárni, pedig megvan itt mindenünk, de annyi rossz emlék köt ide, hogy elhatároztam, költözünk. Virág most kezdte a középiskolát, és nagyon szereti, jó közegben van, de ha olyan helyre költözünk, ahonnan messze lesz ez az iskola, akkor átíratjuk" - mondta a Blikknek a showman.

Költözik a Gáspár család Forrás: Instagram/gasparbea

Győzi szomszádjában lakik az édesapja és a testvére, Zsolti is, de egyelőre nem tudni, hogy ők is költöznek-e. Az énekes azt mondja, hogy nagyon szereti őket, de nem akar senkire semmit sem ráerőszakolni. Egy ingatlanos szerint szép összeget kaphatnak a mostani házukért, az összegből új életet tudnak kezdeni.

A NAV-nak le kell állítania a Gáspár Győző ellen folytatott közigazgatási eljárást, úgyanis a Kúria hatályon kívül helyezte a bíróság elsőfokú ítéletét, és az adóhatóságot új eljárás lefolytatására kötelezte. Gáspár Győzőt több tízmilliós adócsalással vádolják.

Az elismert művész vízfestékkel tervez meg egy álomkonyhát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171214-az-elismert-muvesz-epitesz-vizfestekkel-tervez-meg-egy-alomkonyhat-video.htmlMaksim Koloskov a híres Moszkvai Építészettudományi Intézetben végzett, 1995 óta Houstonban él. Elismert művész, és immár 25 éve dolgozik az építészet világában. Most nem csupán vázlatait, rajzait nézheted meg – melyek önmaguk egyszerűségében is csodálatosak -, de szemtanúja lehetsz, miként is dolgozik. Otthon--Legyen a természet ihletése életed része!http://www.life.hu/otthon/hirdetes/20171215-termeszet-ihletese.htmlA modern életvitel rohanó hétköznapjai bizony egyre stresszesebbek. A tennivalók végeláthatatlan listája, a kiszámíthatatlan időbeosztás és a nyomás, hogy mindig elérhetőnek kell lenni bizony könnyen nyugtalanná és fásulttá tehetnek minket. Az otthonunk az a hely, ahol igyekszünk a mindennapok fáradalmait levetkőzni és elengedni, de sokszor ez is nehéz. Mit szólnál hozzá, ha néhány egyszerű, apró lépéssel képes lennél a stressz menedzselésére napközben és otthon egyaránt? HirdetésOrigo8 különböző építészeti stílus bemutatása a Simpson család otthonán keresztülhttp://www.life.hu/otthon/20171214-8-kulonbozo-epiteszeti-stilusban-a-simpson-csalad-otthona.htmlAz amerikai Simpson család házát nehéz lenne másként elképzelni. Pedig több, Amerikában is igen népszerű építészeti stílus közül választhattak volna az alkotók. Nézzük meg, milyen lehetett volna Homer otthona. Otthon--Ebben a pompában él Eva Longoria: fotó! http://www.life.hu/otthon/20171211-eva-longoria-megmutatta-az-otthonat.htmlMindig is kíváncsiak voltunk a született feleség otthonára, és most végre megnézhetjük, milyen lakásban, milyen bútorok között érzi jól magát. Otthon--Eladó Meghan Markle egykori otthona: fotók! http://www.life.hu/otthon/20171211-igy-nez-ki-meghan-markle-torontoi-otthona.htmlKépek kerültek fel a netre Meghan Markle korábbi otthonáról, ahol azelőtt lakott, mielőtt Angliába költözött volna. Harryvel is itt turbékoltak, amikor a herceg meglátogatta őt. Otthon--Így legyen energiatakarékos az otthonod! – Háztartási tippek, ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20170621-igy-legyen-energiatakarekos-az-otthonod-haztartasi-tippek-otletek.htmlAzzal, hogy energiát takarítasz meg, nem csupán a pénztárcádat, de a környezetet is kíméled. Ne aggódj, nem napelemes kávéfőzőt vagy pataknál mosást fogunk ajánlani. A következőkben egyszerű, hasznos és életszerű tippeket adunk, melyeket rövid időn belül szokássá tudsz alakítani. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.