Győzike úgy döntött, hogy elköltözik Nógrádmegyerről. Nem tud abban a házban tovább élni, amelyikben idén tavasszal elfogták a kommandósok.

Győzike és Bea asszony otthonát áprilisban szállta meg a NAV. Házkutatást tartottak, pézt, ékszereket, autókat foglaltak le. Győző úgy gondolja, hogy ezt a traumát csak egy költözés feledtetheti. Életük azóta sem tért vissza a rendes kerékvágásba.

"Elegünk van már mindenből! Minket itt, Salgótarjánban és Nógrádmegyeren nem tisztel senki, pedig semmi rosszat nem csináltunk. Már nem szeretünk ide hazajárni, pedig megvan itt mindenünk, de annyi rossz emlék köt ide, hogy elhatároztam, költözünk. Virág most kezdte a középiskolát, és nagyon szereti, jó közegben van, de ha olyan helyre költözünk, ahonnan messze lesz ez az iskola, akkor átíratjuk" - mondta a Blikknek a showman.

Költözik a Gáspár családForrás: Instagram/gasparbea

Győzi szomszádjában lakik az édesapja és a testvére, Zsolti is, de egyelőre nem tudni, hogy ők is költöznek-e. Az énekes azt mondja, hogy nagyon szereti őket, de nem akar senkire semmit sem ráerőszakolni. Egy ingatlanos szerint szép összeget kaphatnak a mostani házukért, az összegből új életet tudnak kezdeni.

A NAV-nak le kell állítania a Gáspár Győző ellen folytatott közigazgatási eljárást, úgyanis a Kúria hatályon kívül helyezte a bíróság elsőfokú ítéletét, és az adóhatóságot új eljárás lefolytatására kötelezte. Gáspár Győzőt több tízmilliós adócsalással vádolják.