Bódi Sylvi megmutatta, mitől döglik a légy: fotó!

fotó Bódi Sylvi meztelen fenék bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi egyik friss fotójától felrobbant az internet. Nem meglepő...

Mi már elkészítettük a 2017-es év legjobb fenekeiről szóló összeállításunkat, és a top 12-be természetesen Bódi Sylvi hátsója is beletartozik. Nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a szexi modell rengeteg időt tölt sportolással, így tulajdonképpen egy deka felesleg sincs rajta, cserébe mindenhol csupa izom.

Most ezt meg is mutatta az egyik friss fotóján, amely a naplementében készült Szilviről Indonéziában. Mint kiderült, a fotó keserédes a sztárnakm ugyanis egy csodás hónap után most el kell innen utaznia:

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

"Nem is olyan rég volt az, amikor itt álltam és elköszöntem ettöl a csodás helytől. Most ismét itt állok, mert eljött a búcsú pillanata. Az itt töltött 1 hónap gyorsan eltelt és minden pillanatát imádtam. (...)Hálás vagyok a lehetőségért, hogy kipróbálhattam magam ebben az új munkakörben. Fájó szívvel hagyom magam mögött ezt a földi Paradicsomot, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra itt lehetek." - írta a posztjában a szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.