műsorvezető Sándor Orsi sztáranyuka bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan 40 éves, de jobban érzi magát a bőrében, mint valaha! Sándor Orsi ezúttal bikiniben mutatta meg csinos alakját.

Sándor Orsi több mint 3 éve mondta ki a boldogító igent férjének, akitől már két gyönyörű kisfia született. A csinos műsorvezető gyakran posztol a kis Erikről és Botiról, de most az alakját sem félt megmutatni: egy nyárbúcsúztató bikinis fotót osztott meg követőivel. Ezzel tudatta a nagyvilággal, hogy 40 esztendősen boldogabb, mint 20 évesen.

Örökbefogadáson töri a fejét Varga Izahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-orokbefogadason-tori-a-fejet-varga-izabella.htmlÖrökbefogadáson töri a fejét Varga Iza, a szép színésznő két gyermeke mellé szeretne még egy harmadikat is. TV + Sztárok--Ezt a férfit szereti: Kelemen Anna most megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-ezt-a-ferfit-szereti-kelemen-anna-most-megmutatta.htmlKiderült, ki az a férfit, akiért bolondul Kelemen Anna: a szépség Jared Letót imádja, akiről még egy videót is megosztott a Facebook oldalán. TV + Sztárok--Mackóalsóban, bojtos sapkában aprítja a fát Istenes Bence - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171228-mackoalsoban-bojtos-sapkaban-apritja-a-fat-istenes-bence-foto.htmlNem mindennapi oldaláról mutatkozott be Istenes Bence: a műsorvezetőt a családja kérte meg arra, hogy fejszével aprítson fát. TV + Sztárok--Bódi Sylvi: "Nekem nem számít a csillagok száma"http://www.life.hu/sztarok/20171228-bodi-sylvi-nekem-nem-szamit-a-csillagok-szama.htmlEgy régebbi videót osztott meg a napokban követőivel Bódi Sylvi, amelyben megmutatta, Indonéziában néha milyen körülmények között kellett élnie, főzőcskézie. Rajongói elképedtek. TV + Sztárok--Nincs béke: Ganxsta Zolee is reagált DopeMan felkérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20171228-nincs-beke-ganxsta-zolee-is-reagalt-dopeman-felkeresere.htmlÚgy tűnik, továbbra sincs béke a magyar rapperek között, DopeMan hiába próbált meg békülni, a többiek nem hajlandóak. TV + Sztárok--Szakíthatott Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20171228-szakithatott-hosszu-katinka-es-shane-tusup-hazassag.htmlValami nincs rendben Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup között. A pár már régóta nem posztolt közös fotót és a karácsonyt is külön töltötték. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.