Szexi intimtetoválást villantott Julia Gilas: fotó!

modell szexi Julia Gilas intimtetoválás fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen intimtetkója is csak annak lehet, akinek egyetlen deka felesleg sincs a testén. 

Julia Gilas a keresett fitneszmodellek közé tartozik, ami a fényképeit nézegetve nem meglepő. A tökéletes alak és a telt idomok mellett erotikus fotók is gondoskodnak arról, hogy a fiatal szépség közösségi oldala mindig dübörögjön.

A 33 éves Julia személyiedzőként is tevékenykedik, és úgy tűnik sikeres abban amit csinál, ugyanis több, mint 5 millió ember követi a mindennapjait az Instagramon. Az ukrán származású lány korábban elárulta, hogy rossz anyagi körülmények között telt a gyermekkora, és szinte semmi lehetősége nem volt a kitörésre.

Ám ő legbelül mindig tudta, hogy az élete többre hivatott a látszatnál, az idő pedig őt igazolta: jól menő edző, keresett modell és egy kiegyensúlyozott nő lett belőle. Akinek nem mellesleg elképesztően szexi intimtetkója van, ezt pedig nemrég a követőinek is megmutatta:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.