melltartó nélkül szexi Demi Lovato dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato ezúttal sem szégyenlősködött, most egy szilveszteri buliba indult el melltartó nélkül.

Demi Lovato szereti megmutatni csodás idomait, főleg azóta, hogy alaposan lefogyott. A szépség nemrég még egy meglehetősen nyitott fürdőruhát viselt, ezúttal pedig az újévet köszöntötte egy hasonlóan merész darabbal, egy mélyen dekoltált, flitteres kék felsőben. Kósza fürtjeit lazán kiengedte, arcát pedig egy csodás sminkkel dobta fel. Nem is csodálkozunk rajta, hogy ez a fotója közel 2 és fél millió lájkot kapott.

Happy New Year!!! #2018

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Jamaicából üzent Kabát Péter és kedvese: kitűzték az esküvő időpontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-jamaikabol-uzent-kabat-peter-es-kedvese-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlElképesztő éven van túl Kabát Peti: megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-t, és úgy tűnik, az idei esztendő is hasonlóan eseménydús lesz, nyáron végre oltár elé vezeti kedvesét, Adrienne-t. TV + Sztárok--Megható: a Facebookon vallott szerelmet férjének Zoltán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180104-a-facebookon-vallott-szerelmet-ferjenek-zoltan-erika.htmlCsodálatos szerelmi vallomással lepte meg férjét a Facebookon Zoltán Erika: 21 éve házasok. TV + SztárokOrigoDöbbenetes élményéről vallott Hevesi Tamás: ufót látotthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-dobbenetes-elmenyerol-vallott-hevesi-tamas-ufot-latott.htmlUfót látott Hevesi Tamás, különös élményéről most először árult el részleteket. TV + SztárokOrigoSzinte új emberré vált Gesztesi Károly: erre készül mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-szinte-uj-emberre-valt-gesztesi-karoly-erre-keszul-most.htmlIzgalmas év vár Gesztesi Károlyra: a színházi szerepeken kívül hamarosan a tévében is feltűnik, emellett pedig építkezésbe is kezd. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huElárulta: külföldre megy Bródy Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180104-elarulta-kulfoldre-megy-brody-janos.htmlGőzerővel készül Bródy János a februári Fonográf koncertre, ami után végre marad egy kis ideje pihenni is. Úgy tervezi, ekkor látogatja majd meg Amerikában élő fiát. TV + Sztárok--Otthagyná a médiát? Meglepő nyilatkozatot tett Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180103-otthagyna-a-mediat-meglepo-nyilatkozatot-tett-bauko-eva.htmlBaukó Éva elárulta, ha megtalálná azt a dolgot az életben, ami igazán érdekli, akkor lehet, hogy otthagyná a média világát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.