Kendall Jenner Halle Berry Golden Globe 2018 vörös szőnyeg Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 75. Golden Globe-gála nemcsak a díjazottak miatt marad majd emlékezetes, hanem a feketébe borult vörös szőnyeg miatt is. A fekete estélyi ruhákkal a zaklatások ellen tiltakoztak Hollywood csillagai. A klasszikus szín azonban nem mindenkinek hozott szerencsét: mutatjuk az este legrosszabbul öltözött celebjeit. 

Heidi Klum borzalmasan festett ebben a túlságosan merev anyagú ruhában.

Heidi Klum Forrás: Getty Images

Kendall Jenner óriási uszállyal lépett a vörös szőnyegre, mintha ő lenne az este bálkirálynője, de korona nélkül kellett hazamennie.

Kendall Jenner Forrás: Getty Images

A nadrággal kombinált estélyi nagyon keveseknek áll jól, és Maggie Gyllenhaal nem tartozik közéjük. Ráadásul a felsőrész hastájékon meglehetősen előnytelen volt.

Maggie Gyllenhaal Forrás: Getty Images

Igaz, hogy ez egy Zuhair Murad, Halle Berry-n mégsem volt igazán ízléses ez az áttetsző csipkeruha.

Halle Berry Forrás: Getty Images

Sarah Jessica Parker a tőle megszokott kissé túlbonyolított ruhában érkezett a gálára. Nekünk ez most nem jött be.

Sarah Jessica Parker Forrás: Getty Images

Natalie Portman Dior ruhájának túlságosan éles vonalai nem illettek a színésznő törékenységéhez, ahogy a nehéz bársony anyag sem.

Natalie Portman Forrás: Getty Images

A Wonder Womantől, azaz Gal Gadot-tól kicsit többet vártunk. Nem volt igazából baj ezzel az outfittel sem, de előállhatott volna valami sokkal izgalmasabbal is.

Gal Gadot Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.