Vibrálós melltartóval lehet nagyobb a mellméreted: fotók! (18+)

melltartó mellméret vibráló melltartó cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges melltartót fejlesztettek ki azok számára, akik nincsenek megelégedve a mellméretükkel. 

Sokan vannak, akik nem elégedettek a melleik méretével, de az operációval sem értenek egyet, így pedig nem tudnak segíteni azon, hogy jobb érzéssel nézhessenek mindennap a tükörbe. Pont az ilyen problémával küzdő nőknek találták ki a legújabb melltartót, ami akár 7 nap alatt képes megnövelni az illető mellméretét.

Állítják, a rendszeres használat számottevő különbséget eredményez Forrás: E Bra

A fehérnemű különlegessége, hogy vibrál, de nem csak úgy össze-vissza, hanem orvosok által tervezett módon. A szakemberek pedig állítják, hogy a különbség jól látható. A melltartót napi háromszor 5 percet kell viselni a siker érdekében.

Vibrálós melltartóval lehet nagyobb a mellméreted: fotók! (18+) Forrás: E Bra

Eddig 14 nő tesztelte a csodamelltartót Amerikából, Európából és Kínából, az orvosok pedig folyamatosan figyelték, van-e változás. Mint kiderült, átlagot számítva durván 3,5 - 4 centiméteres növekedést értek el.

Egy hölgy, Jelena Sabic elmesélte, hogy 2012-ben kezdte el használni az E Bra-t, és 5 év alatt A kosaras melltartóró D kosarasra váltott - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.