szépségápolás smink sminktermék új év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az év is jól kezdődik, szépen lassan érkeznek az újdonságok. Érdemes figyelni az újításokra, mert ahogy az igényeink változnak, úgy változnak a kozmetikumok is, amikkel még tökéletesebb lehet a megjelenésünk.

Rimmel London Lasting Finish Breathable alapozó

Itt van mindjárt az egyik kedvencem a Rimmel Londontól, a Lasting Finish Breathable légáteresztő, tartós, folyékony alapozó. Ultrakönnyű szerkezetű alapozó, gyönyörűen fed, élmény vele dolgozni, mert van hozzá egy applikátor, ami megkönnyíti a felvitelt. Egyenletesen illeszkedik a bőrhöz, ápolja és hagyja lélegezni, fantasztikus érzés, mert nem érzed, hogy rajtad lenne.

Forrás: Rimmel

Bourjois Paris Little Round Spot Blush arcpirosító

Ha már egységes, szép az alap, akkor varázsold egészségtől kicsattanóvá a Bourjois Paris Little Round Spot Blush arcpirosítóival az orcáidat. Ez az ikonikus arcpirosító C-vitamint is tartalmaz, ami igazán különleges, és nem szárítja ki az arcot, ráadásul színpigmentjei káprázatosak. Az sem utolsó szempont, hogy elképesztő a választék: tizenkét fantasztikus, fényes és matt árnyalat közül biztosan megtalálod a hozzád legjobban illőt.

Forrás: Bourjois Paris

Max Factor Brow Contouring Kit szemöldökpaletta

Még mindig kulcsfontosságú a kifejező tekintet kialakításához a tökéletes szemöldökformázó. Egy igazi gyöngyszem ebben a kategóriában a Max Factor újdonsága, a Brow Contouring Kit matt szemöldökpaletta. A négy árnyalatot keverheted is, előnye a matt textúrának, hogy a legtermészetesebb hatást tudod vele elérni. A legvilágosabb árnyalattal pedig még hangsúlyosabbá teheted a tekintetedet, ha a szemöldökcsontra satírozod.

Forrás: Max Factor

Max Factor Masterpiece Lash Crown szempillaspirál

Az egyik legkelendőbb portéka ebben az évben is a szempillaspirál. A leginnovatívabb fejlesztése a Max Factornak a Masterpiece Lash Crown vadiúj, szilikonkefés szempillaspirál. A speciális fésűs keféjével könnyedén eléred a legapróbb szempillákat is. Egyszerre dúsít és szétválaszt, élmény vele alkotni. A szempillaspirál végén található korona szerű tüskékkel pedig egy extra tuningot adhatsz a szempillád külső részének, de ideális az alsó pillák festésére is. Koronázd meg vele a sminkedet.

Forrás: Max Factor

Bourjois Paris Rouge Edition Velvet ajakrúzsok

Még mindig hódít a matt ajakfestés. A legújabb árnyalatokkal a Bourjois Paris Rouge Edition Velvet rukkolt elő. Igazi csemege a matt rúzsok szerelmeseinek, mert bársonyos tapintású és érzetű lesz felvitel után, és nem szárítja ki az ajkakat. Nagyon izgalmas, trendi árnyalatainak nehezen lehet ellenállni.

Bourjois Paris Rouge Edition Velvet ajakrúzsok Forrás: Bourjois Paris

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.