Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hír: keresi a rendőrség

Forrás: Facebook/Muri Enikő -
rendőrség Muri Enikő eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő már 10 napja keresi nagypapája özvegyét, aki Karcagon tűnt el. Egyelőre még nincs hír az idős asszonyról.

Már 10 napja, hogy Muri Enikő nagypapájának özvegye eltűnt. Az énekesnő Facebook-oldalán is segítséget kért a karcagiaktól, hogy mielőbb megtalálják az idős asszonyt, de sajnos egyelőre nincs eredmény. A Police.hu oldalán is megtalálható a felhívás, melyben a rendőrség is a lakossághoz fordul segítségért.

Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hír Forrás: Facebook/Muri Enikő

A rendelkezésre álló adatok szerint az eltűnt nő 168 centiméter magas, vékony testalkatú. Rövidre vágott, ősz hajú.

Akinek van információja, itt tehet bejelentést

A Karcagi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Disznósné Zai Juliannát felismeri, látta, vagy a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.