Így búcsúzott Szulák Andrea haldokló édesanyjától: videó

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
halál búcsú anya Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea nagyon jó kapcsolatot ápolt az édesanyjával, aki évekkel ezelőtt távozott az élők sorából. A művésznő Kadarkai Endre műsorában vallott arról, hogyan búcsúzott el tőle, amikor érezte, hogy itt az idő.

Évek teltek már el azóta, hogy Szulák Andrea elvesztette szeretett édesanyját, de a művésznőben még most is élénken él az a pillanat, amikor elbúcsúzott tőle. Erről a fájdalmas, könnyfakasztó pillanatról vallott Kadarkai Endre műsorában a színésznő.

Szulák Andrea így búcsúzott el édesanyjától Fotó: M. Schmidt János - Origo

Aludt. És akkor én elköszöntem az anyutól.

A színpadon ment az előadás, nem tudom, mi lehetett az arcomon, mert a Margitai Ági mondat közben megállt, elkerekedett a szeme, teljesen elsápadt, és így nézett rám, én meg rá. A dolog nem volt rendezett szituáció, csak akkor történt egy pillanat. Lement az előadás, és én rögtön hívtam a kórházat, hogy mi van, és mondták, hogy elment"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.