Stohl András rengeteget dolgozik, sok szakmai kihívással küzd meg, amit nagyon élvez, de belátja, hogy ezek a feladatok elveszik az időt attól, hogy igazán jó apa lehessen. Most pedig ez a legfontosabb célkitűzése.

Stohl András izgatják a kihívások, és annak ellenére, hogy már eddig is rengeteget dolgozott, újabb és újabb feladatokat vállal el. Maga is beismerte, hogy sokszor túl sokat feladatra bólint rá, most is egyszerre több helyen áll helyt: dolgozik színházban. rádióban sorozatban, filmben és még egy vetélkedően is. Úgy döntött, hogy itt az ideje a változásnak, szeretné, ha több ideje maradna a családra. 

Stohl András több időt akar szánni a családraForrás: tv2

Vagy a család, vagy a színészet, a kettő nem működik egyszerre. Ezt már évek óta tudom, és én az utóbbit választottam. Mindenki a saját életét éli, és abban kell helytállnia. A szerepeim, amiket a sorstól és a rendezőktől kapok, mind olyan szakmai kihívások, amelyek teljessé teszik az életem. Persze, közben háttérbe szorítva azt, hogy igazán jó apa lehessek... Nehéz lesz, de idén mindent megteszek, hogy kiegyensúlyozott legyen a magánéletem. Eddig ez nem igazán sikerült, de hiszem, hogy ezúttal megvalósítom az elképzeléseimet" - vallotta be a Blikkneka színész. 

Stohl András lelkiismeret-furdalással küzd

Stohl András rengeteget dolgozik és emiatt családjának nélkülöznie kell őt. A színész apaként folyamatos lelkiismeret-furdalással küzd, amiért csak keveset lehet gyerekeivel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.