Sztárok, akik 20 éves koruk előtt lettek édesanyák

édesanya szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc híresség, akik meglepően fiatalon adtak életet első gyermeküknek. Van köztük olyan is, aki még a harmincötödik születésnapja előtt nagymama lett!

20 éves koráig 4 gyermeket szült

Loretta Lynn többszörösen kitüntetett amerikai country énekesnő. 1948-ban házasodott össze Oliver Lynn menedzserrel, aki akkor 21, míg Loretta 15 éves volt. Egy évvel az esküvő után megszületett az ifjú énekesnő első gyermeke. Loretta nem sokáig várt az újabb terhességével. 20 évesen már két lány és két fiú anyukája volt.

Loretta Lynn Forrás: Getty Images

Aki nagyon fiatalon lett nagymama

Az Oscar-díjas Whoopi Goldberg mindössze tizennyolc éves volt, amikor megszületett a lánya, Alex Martin. Whoopi még a 18. születésnapja előtt hozzáment szerelméhez, akitől öt évvel később elvált. A színésznő harmincnégy évesen lett nagymama, és még hatvan éves kora előtt dédnagymama lett.

Whoopie Goldberg és Alex Martin Forrás: Getty Images

Aki bemászott a halott fia koporsójába

A néhai Playboy modell, Anna Nicole Smith tizenkilenc éves volt, amikor életet adott az első gyermekének Danielnek. Megannyi cikkből, és a botrányhősnő életéről szóló filmből tudjuk, hogy Anna Nicole számos függőségtől és mentális betegségtől szenvedett. Az asszony később egy kislányt is szült. Fia alig volt 20 éves, amikor meglátogatta anyját és testvérét a kórházban, és gyógyszer túladagolás következtében elhunyt. Anna Nicole a temetésen még a nyitott koporsóba is megpróbált bemászni. Képtelen volt feldolgozni a fia halálát, 2007-ben túladagolás következtében ő is meghalt.

Anna Nicole Smith és Daniel Forrás: Getty Images

Amikor Britney nagynéni lett

Szinte hónapokig Britney Spears húgával voltak tele a lapok, amikor kiderült, hogy az alig 16 éves Jamie Lynn Spears gyermeket vár. Jamie megszülte a kislányát, aki idén lesz tízéves. Az énekes-színésznő nem maradt együtt a gyermeke apjával. 2014-ben ment férjhez, jelenleg a második gyermekével várandós.

Jamie Lynn Spears és kislánya Forrás: Instagram/Jamie Lynn Spears

Hihetetlen, hogy már 27 éves a fia

A Modern Család sorozat sztárja Sofia Vergara, a középiskolai szerelmének mondta ki az igent, amikor betöltötte a tizennyolcat. Egy évvel később pedig életet adott Manolonak. A házasság nem tartott sokáig, a kisfiú első születésnapján már két torta volt, két külön otthonban. Vergara jelenleg Joe Manganiello színész párja, és egyre többször lehet arról olvasni, hogy béranya segítségével közös gyermeket szeretnének. A színésznő fia 27 éves.

Sofia Vergara és Manolo Forrás: Getty Images

30 évig vártak az igazságra

Naomi Judd amerikai country énekesnő is 18 évesen szülte meg első gyermekét Christinát, aki később Wynonna Juddra változtatta a nevét. A kislány még bébi volt, amikor apja elhagyta őket, Naomi pedig újra megtalálta a boldogságot egy másik férfi oldalán. Négy évvel később megszületett második lánya Ashley Judd színésznő, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint A beavatott, a Támadás a Fehér Ház ellen vagy a Bankcsapda. Naomi egészen az idősebb lánya 30. születésnapjáig várt azzal, hogy gyermekeinek elárulja, két különböző férfi az édesapjuk.

Ashley Judd, Naomi Judd és Wynonna Judd Forrás: Getty Images

Érettségi előtt szülőszoba

Aretha Franklin még be sem fejezte az iskolát, amikor 14 évesen megszülte első fiát, majd két évvel később a másodikat. Tizennyolc évesen pedig elkezdett dolgozni az első lemezén. Amíg Aretha a stúdióban vette fel a dalait, a nagymamája vigyázott a két fiára.

Aretha Franklin Forrás: Getty Images

Gyors esküvő a szülés előtt

Beyoncé testvérével minimum kétszer mindenki találkozott a bulvárhírekben. Egyszer, amikor megtépte a sógorát a liftben, mert kiderült, hogy megcsalta az énekesnőt, később pedig, rendhagyó bringás esküvőjével. Solange Knowles meglepően fiatalon 17 évesen ment férjhez, pár hónappal később pedig megszülte egyetlen gyermekét. Három évvel később elvált fia apjától.

Solange és fia, Daniel Forrás: Getty Images
Ricky Martin nagy családot szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20180108-ricky-martin-maganeleterol-meselt-a-golden-globe-galan.htmlKisbabákról, esküvőkről és a kilencéves ikreiről is pletykált Ricky Martin a Golden Globe-gálán. Család--Kamasz fiával ment a Golden Globe-gálára Sharon Stone: fotó http://www.life.hu/csalad/20180108-kamasz-fiaval-ment-a-golden-globe-galara-sharon-stone.html17 éves fiával érkezett a 2018-as Golden Globe-gálára Sharon Stone, de nem ő volt az egyetlen, akit a gyermeke kísért el a díjátadóra! Fotók! Család--Robbie Williams két gyermekét így még nem láttadhttp://www.life.hu/csalad/20171126-ennyire-cukik-robbie-williams-gyermekei.htmlRobbie Williams nagyon büszke két gyermekére, azonban ritkán mutat róluk videót, vagy fotókat a közösségi oldalkon. Felesége azért kicsit többet posztol, ő készítette ezt a nagyon cuki, friss videót is! CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoÖt év után szakított pasijával Tyra Bankshttp://www.life.hu/csalad/20171008-ot-ev-utan-szakitott-tyra-banks-es-erik-asla.htmlTyra Banks modellből lett műsorvezető és Erik Asla öt évig voltak együtt. Ám a 43 éves Banks mostantól egyedülálló anyuka. Család--Nincs visszaút! Gerard Piqué elköltözött Shakirától és a gyerekektőlhttp://www.life.hu/csalad/20171008-gerard-pique-elkoltozott-shakiratol-es-a-gyerekektol.htmlBármennyire is tagadják, egyre több jel utal arra, hogy Shakira és Gerard Piqué kapcsolatának annyi. A focista a hírek szerint ki is költözött a közös otthonukból. CsaládThinkstockKisbabát vár Britney Spears húgahttp://www.life.hu/csalad/20171225-terhes-jamie-lynn-spears.htmlMásodik gyermekével várandós Britney Spears szintén énekes-színésznő testvére, Jamie Lynn Spears. A hírt az Instagramon osztotta meg december 24-én. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.