Szakítottak a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány szülei

Forrás: Dreamstime -
negyedik kizuhant szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly májusban zuhant ki a negyedikről a kistarcsai Anasztázia és Tamás kislánya, Panna. A tragédia kezdetben még szorosabbá tette a szülők kapcsolatát, de úgy tűnik, végül elválasztotta őket a teher: már nincsenek együtt. 

Tavaly májusban szörnyű tragédia történt Kistarcsán: egy 3 éves kislány, Panna kizuhant a negyedik emeletről. A szülők nem voltak otthon, a gyermekre a keresztanyjának kellett volna vigyáznia, de a nő még azelőtt elment a lakásból, hogy a szülők hazaértek volna: ennyi elég volt a tragédiához. A szülők kezdetben egymásba kapaszkodtak, de a súlyos teher végül szétválasztotta őket. Tamás és Anasztázia már külön utakon folytatják.

Szakítottak a kizuhant kislány szülei - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

"Panna szülei valóban nincsenek már együtt, külön utakon folytatják az életüket. Ez azonban nem befolyásolja hozzáállásukat a rendőrségi vizsgálathoz. Továbbra is mindig, amikor csak szükséges, állnak a hatóság rendelkezésére" – közölte a Blikkel dr. Lichy József ügyvéd. A

nyomozás közben kiderült, hogy az anyuka nem mondott mindenben igazat arról, hogy kinek kellett volna akkor Pannira vigyáznia,

az apa viszont nem tudta, hogy a keresztanyja egyedül hagyja majd a kislányt - ez kiderült a hazugságvizsgálatból. A keresztanya azonban azt állítja, ő sosem titkolta, hogy neki még azelőtt munkába kell indulnia, hogy a szülők hazaértek volna. Vannak még kérdések ezeken kívül is az üggyel kapcsolatban.

A kislány szervezetében ugyanis 0,43 ezreléknyi alkoholt találtak.

"

Egy ennyi idős gyereknél ekkora mennyiségű szesz már elég a gátlások oldódásához

"Bevallom, én is nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy került a kicsi szervezetébe. Az biztos, hogy mi nem adtunk neki, és a lakásban sem volt olyan helyen ital, ahol Panni megtalálhatta"

A klasszikus festmények szereplői a modern környezetben is megállják a helyükethttp://www.life.hu/csalad/20180111-a-klasszikus-festmenyek-szereploi-a-modern-kornyezetben.htmlEljátszottál már valaha azzal a gondolattal, hogy miként boldogulnának a régi korok ember-ideáljai a mai modern világban? Nem? Ne aggódj! Alexey Kondakov, egy kijevi művész megtette helyetted, és elhozta közénk a klasszikus festmények szereplőit. Család--Közös fotót posztolt mind az öt gyermekével Czutor Zoli http://www.life.hu/csalad/20180114-ilyen-cukik-czutor-zoli-gyermekei.htmlElképzelni is nehéz, hogy milyen lehet az élet öt gyerekkel. Még akkor is, ha közülök hárman már felcseperedtek. Család--A nagymama szülte meg a saját unokáját: videó! http://www.life.hu/csalad/20180113-a-nagymama-vallalta-hogy-vilagra-hozza-a-sajat-unokajat.htmlDöbbenetes eset történt nemrég Texasban: miután a fiatal nő nem tudta vállalni a terhességet, az anyósa beugrott, hogy kihordja a leendő unokáját. Család--Válságba került Som-Balogh Edina házasságahttp://www.life.hu/csalad/20180113-valsagba-kerul-som-balogh-edina-hazassaga.htmlSom-Balogh Edina és férje, Krisztián már hét éve vannak együtt. Kapcsolatukban most minden rendben van, az ötödik-hatodik év viszont nem volt egyszerű számukra. CsaládOrigoTöbb mint hét kilogrammal született egy csecsemő Ukrajnábanhttp://www.life.hu/csalad/20180113-tobb-mint-het-kilogrammal-szuletett-egy-csecsemo-ukrajnaban.htmlTöbb mint hét kilogrammal jött világra egy csecsemő Ukrajnában, valószínűleg megszerezve az ország legnagyobb súllyal született babájának címét.Család--Szilágyi Istvánt megverte fia, de ő végig védte a gyerekét a bíróságonhttp://www.life.hu/csalad/20180113-szilagyi-istvant-megverte-fia-de-o-vegig-vedte-a-gyereket-a-birosagon.htmlSzilágy Istvánt fia bántalmazta tavaly nyáron, ami miatt a színművész több bordája is eltört. Az ügy bíróság elé került, a tárgyaláson pedig a színművész végig a fiát védte: folyton csak azt ismételgette, hogy nem bántotta őt a gyermeke. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.