Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egykori rappere megmentette házasságát

házasság válság Hip Hop Boyz Kalocsai Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hip Hop Boyz egykori oszlopos tagja épp most lábal ki egy kapcsolati válságból: úgy nézk i, feleségével sikerül rendbe hozniuk a házasságukat.

Kalocsai Krisztiánt a Hip Hop Boyz rappereként ismerhetik az emberek, habár ma már kissé eltávolodott a zenei ipartól, de nem teljesen. Testépítőként dolgozik, de fellépésekre is jár egy playback-műsorral. Az egykori sztár nem sokszor vall az életéről, de ezúttal még a párkapcsolatáról is beszélt: kiderült, hogy majdnem véget ért a házassága.

Kalocsai Krisztián megmentette házasságát Forrás: FEM3

Fél évig külön voltunk, nagyon sok dolgot átértékeltünk.

Szerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát azzal vádolják követői, hogy csalt a nyereményjátékonhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-kulcsar-edinat-azzal-vadoljak-kovetoi-hogy-csalt-a-nyeremenyjatekon.htmlKulcsár Edina nyereményjátékot tartott az Instagram-oldalán, de a követői nincsenek megelégedve azzal, akit kisorsoltak. A hajvasaló tulajdonosa ugyanis Horváth Gréta lett, aki éppenséggel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Csalással vádolják követői Edinát. TV + SztárokOrigoHúszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoSztárpárok, akik már évtizedek óta boldog házasságban élnek: Barbra Streisandtól John Travoltáighttp://www.life.hu/sztarok/20180115-sztarparok-akik-mar-evtizedek-ota-boldog-hazassagban-elnek.htmlManapság egyre több kapcsolat végződik válással, így mindig öröm olyan párokról hallani, akik valóban kitartottak egymás mellett úgy, ahogy azt az esküjükben megígérték. Íme, néhány olyan sztárpár, akik ismerik a boldog házasság titkát, hiszen a felsoroltak közül a legtöbben több mint 20 éve vannak együtt. Szerencsére el is árulták, hogy mi tartja őket össze. TV + Sztárok--Két év próbaidőt kapott Gáspár Evelin, közokirat-hamisításérthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-ket-ev-probaidot-kapott-gaspar-evelin-kozokirat-hamisitasert.htmlKözokirat-hamisítás és adóazonosítójel meghamisításának bűntette miatt bűnösnek mondta ki a bíróság Gáspár Evelint. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.