Ónodi Eszter bevallotta, alkalmatlan az anyaságra

Forrás: HBO/Sághy Tímea -
anyaság anya Ónodi Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszter karrierje felfelé ível, a szakmai élete irigylésre méltó, de az anyasággal meggyűlik a baja. Saját bevallása szerint sokszor borzalmasan csinálja.

Ónodi Eszter nem panaszkodhat karrierjének alakulására, életének legtöbb területén sikereket könyvelhet el, ám az anyasággal meggyűlt a baja. A többi között erről is beszélt Lovász Lászlónak, a Lakástalkshow felvételén.

Ónodi Eszter nem midig érzi magát jó anyának Forrás: HBO/Sághy Tímea

én egyszerűen alkalmatlan vagyok az anyaságra, és nem tudom megoldani az adott dolgokat.

Blikk

Valóban nem érdemli meg a börtönt? - A Geréb Ágnes-ügy, és ami mögötte vanhttp://www.life.hu/csalad/20180114-gereb-agnes-bortonbuntetese-otthon-szules.htmlA napokban megosztotta a társadalmat, de leginkább a várandós, illetve már szült nőket a Geréb Ágnes ellen született ítélet. A bábát, akit a hazai otthonszülés úttörőjeként tartanak számon, és aki a magyar általános szülészeti protokollt merte újragondolni, 2 év tényleges fogházbüntetésre ítéltek, valamint 10 évre eltiltottak hivatásától. Család--Farkasházi Réka egy időre visszavonul: a harmadik baba miatt tart szünetethttp://www.life.hu/csalad/20180115-farkashazi-reka-szunetet-tart-a-harmadik-gyermek-miatt.htmlEgy időre leadja színházi szerepeit Farkasházi Réka, hiszen a harmadik gyermekével várandós és a baba mellett nem tud mindenre időt szakítani. Emellett a zenekara is „szabadságra" megy, már a gyereknapi fellépéseket sem tudja vállalni. Család--Máté Kriszta kisfilmje az örökbefogadásról: "Lehet, nincs velem, de szeretem"http://www.life.hu/csalad/20180115-mate-kriszta-kisfilmje-az-orokbefogadasrol.htmlMáté Krisztina elgondolkodtató riportfilmje az örökbefogadásról szól. Gyerekekről, felnőttekről, akiket valamiért különlegesnek hiszünk, pedig éppen olyanok, mint mi. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoIlyen luxusban fog szülni szülni Smaltig Dalmahttp://www.life.hu/csalad/20180113-luxusban-fog-szulni-szulni-smaltig-dalma.htmlEgy luxusfeleség természetesen luxuskörülmények között szül. Nem lesz máshogy Smaltig Dalmánál sem, aki egy magánklinikán hozza világra második gyermekét.CsaládOrigoSzakítottak a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány szüleihttp://www.life.hu/csalad/20180115-szakitottak-a-negyedikrol-kizuhant-kislany-szulei.htmlTavaly májusban zuhant ki a negyedikről a kistarcsai Anasztázia és Tamás kislánya, Panna. A tragédia kezdetben még szorosabbá tette a szülők kapcsolatát, de úgy tűnik, végül elválasztotta őket a teher: már nincsenek együtt. Család--Több mint hét kilogrammal született egy csecsemő Ukrajnábanhttp://www.life.hu/csalad/20180113-tobb-mint-het-kilogrammal-szuletett-egy-csecsemo-ukrajnaban.htmlTöbb mint hét kilogrammal jött világra egy csecsemő Ukrajnában, valószínűleg megszerezve az ország legnagyobb súllyal született babájának címét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.