XXXGörbe Nóra már nem hirdeti interneten az eladó házát: besokallt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
ház otthon Görbe Nóra eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görbe Nóra teljesen besokallt, ezért úgy döntött, változtat: otthona átjáróházzá vált az internetes hirdetések miatt, ezentúl másként próbálja meg eladni házát. 

A Linda sztárja, Görbe Nóra egy ideje már szeretne túladni biatorbágyi otthonán, de komoly érdeklődő nem jelentkezett az interneten feladott hirdetésekre. Szinte mindennap érkeztek hozzá jelöltek, de a végén senki nem tett ajánlatot. Görbe Nórának elege lett abból, hogy csak nézelődni érkeznek a házába, ezért ezentúl más módszerhez folyamodik, ugyanis még mindig szeretne túladni az ingatlanon.

Görbe Nóra színésznő háza még mindig eladó Fotó: Polyak Attila - Origo

többen csak körbenézni jöttek, de ajánlatot nem tettek. Ez történt majdnem mindennap

Ripostnak "Az ára változatlan. Negyvenkét és fél millióért árulom, de ez alkuképes

Megmutatta hatalmas házát Görbe Nóra színésznő: videó

Görbe Nóra a Linda című sorozatban, szerepe szerint az édesapjával lakott együtt egy kis lakásban. A valóságban azonban más a helyzet: a színésznő Budapesttől 10 percnyire él egy hatalmas családi házban, amit nagyrészt elhunyt férje tervezett. Görbe Nóra az Otthontérkép stábjának mutatta meg otthonát, ami hamarosan eladósorba kerül. Nézd meg a csodaszép otthont!
A legdrágább sztárotthonok listájahttp://www.life.hu/otthon/20180116-a-sztarok-legdragabb-otthonai.htmlSokszor mutatjuk be hírességek otthonait, ezzel is közelebb hozva őket. Hiszen valljuk csak be, van abban valami édes izgalom, hogy betekintést nyerhetünk az életük eme titkos és intim részébe. Korábban már írtunk a Playboy-villáról, mely 100 millió dolláros értékével kimagaslóan drága, még sztár körökben is. Ám, nem ez az egyetlen méregdrága celebingatlan. Otthon--A nappali mutatja meg legjobban, hogy ki is vagy valójábanhttp://www.life.hu/otthon/20180115-a-nappali-berendezese-egyedulallo-es-csalados-verzio.htmlAz otthon közepe – igen, ez a nappali. Itt lazítasz egy fáradt nap után, beszélgetsz a barátaiddal, táncolsz egy házibuliban, de itt gyűlik össze a család is. Nos, nézzük meg, mekkora különbségek is vannak a nagybetűs Nappali és a családos nappali között. Otthon--Ettől meghatóbb ma már nem lesz: a hajléktalan kisfiú megkapta első ágyáthttp://www.life.hu/otthon/20180113-a-hajlektalan-kisfiu-megkapta-elso-agyat.htmlA Detroitban élő nyolc éves kisfúnak egy segélyszervezet tette lehetővé, hogy életében először legyen saját ágya.OtthonOrigoHalle Berry, Oscar-díjas hollywoodi színésznő otthona eladó http://www.life.hu/otthon/20180111-halle-berry-oscar-dijas-hollywoodi-szineszno-eladja-a-hazat.htmlAz amerikai színésznő régen még hajléktalanszállón is lakott, de ezt az időszakot már rég maga mögött hagyta. Jól látszik ez abból is, hogy a Csendes-óceánra néző álomotthonát hihetetlen, 3,79 millió dollárért árulja. Otthon--Ebben a fényűző lakásban él Ricky Martin férjével és gyerekeivelhttp://www.life.hu/otthon/20180111-ebben-a-fenyuzo-lakasban-el-ricky-martin-ferjevel-gyerekeivel.htmlVégre bepillantást engedett Beverly Hills-i otthonába Ricky Martin és férje. Tették ezt annak örömére, hogy a napokban összeházasodtak. Otthon--Zuhanyzás vs. kádban fürdés - Szavazz!http://www.life.hu/otthon/20180109-zuhanyzas-vagy-kadban-furdes-szavazz.htmlA napi tisztálkodást gyakran rutinszerűen végezzük. Ezen pedig nem is csodálkozhatunk, hiszen épp a fürdés az, ami a rohanó életünkben egy plusz időkiesést jelent. Ám vannak olyan pillanatok, amikor igenis jól esik átadni magunkat az esti szeánszának. Korábban már megmutattuk a világ legszebb fürdőszobáit, de most a te véleményedre vagyunk kíváncsiak. Számodra mi van a legjobb fürdőben: zuhany vagy kád? Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.