Kapócs Zsóka 6 éve várja, hogy anya lehessen, és most végre megadatott. Hiába a földöntúli öröm, nem fogja megosztani másokkal még a gyermeke fotóját sem, és azt is elárulta, hogy miért.

Nagyon sokat küzdött Kapócs Zsóka azért, hogy gyermeke legyen, hat ávnyi próbálkozás után jött össze a baba. Azóta földöntúli boldogságot érez, és úgy érzi, már semmi mást nem is akar az élettől, hiszen ez volt az utolsó nagy vágya, és megadatott. Hiába büszke azonban máris a még meg nem született gyermekére, abban biztos, hogy nem fogja mutogatni. Garami Gábornak elárulta, hogy miért.

Kapócs Zsóka nem mutogatja majd gyermekétForrás: Facebook

Nem fogom megmutatni a babát sehol. Na, engem a víz kiver, amikor látom ezeket a szerencsétlen sztárokat – bocsánat a szerencsétlen szóért -, hogy a gyereken keresztül, az ő arcát eladva próbál bizonyos nem tudom mikhez jutni. A gyerek azt hiszi, már kettő éves korában, mert ő benn volt az újságban, hogy ő valaki. Olyan személyiségtorzuláson mennek szerintem keresztül ezek a gyerekek. Szerencsétlen nem tud egyet böffenteni anélkül, hogy az anyja ne állítsa oda maga mellé" – mondta Zsóka.