Már 8 kilót adott le Peller Károly, régi nadrágjába szeretne beleférni

fogyás Peller Károly egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra diétázik Peller Károly, aki az előző évben egy műtét utáni lábadozás során szedett magára 20 kilót.

Peller Károlyt tavaly Stohl Luca partnereként A Nagy Duett című műsorban láthattuk. Akkor remek formában volt, de mint mondja, utána volt egy műtétje és a lábadozás során 20 kiló felesleg felszaladt rá.

A műtét után otthon kellett feküdnöm egy hónapig, unatkoztam, ettem. Nem jojó-effektus, hanem teljesen direkt ettem... Aztán volt egy kis lelki mélyrepülés, sajnos én bánatevő vagyok, rendesen megdolgoztam érte, hogy visszaszedjem azokat a kilókat, amiket leadtam. Meg hát, persze, itt volt a karácsony..." - árulta el a színész a FEM3-nak, majd hozzátette, most már újra nagyon figyel arra, hogy egészséges életmódot folytasson, ennek pedig meg is látszik az eredménye. „Már nem vagyok kilómániás. A cél az, hogy abba a nadrágba visszaférjek, amit A Nagy Duett környékén hordtam. Most tartok 8 kilónál, amit egy hét alatt adtam le. Volt miből... Mindig van egy elhatározás, hogy életmódváltás, de most próbálom okosan csinálni, hogy tényleg odafigyeljek arra, hogy ne egyek szénhidrátot sokat, és én nagyon édesszájú vagyok..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.