Alig telt el néhány hét az új évből, máris sikerült szinte mindenkinek a legrosszabb formáját hozni. Ezen a héten több sokkoló darabot láttunk kedvenc sztárjainkon, mint szépet: mutatjuk is őket!

A legrondább ruhák

Emma Stone nagy kedvencünk, így fájó kimondani, hogy ezúttal nagyon mellényúlt. Sem a ruhája, sem a sminkje nem hozta a tőle elvárt mércét. Az biztos, hogy ez nem az Emmák hete volt, ugyanis Emma Roberts is elképesztően nagyot hibázott: ruhájának színe, anyaga és szabása is elhibázott volt.

Emma Stone, Emma RobertsForrás: Getty Images

Fodros kísérletek  

Kate Perry oversize, fodrokkal díszített ruhája nagyon nem állt jól neki. A fekete napszemüveggel és a pink cipővel borzalmas lett az összhang is. Ugyanezen az eseményen jelent meg Kate Hudson, aki visszafogottabb, mégis trendi viseletet választott. A fodros blúz jól passzolt a púderszínű kosztümhöz, de lehet, hogy másnak még jobban állt volna. Mióta rövid haja van a színésznőnek, nehezen talál rá a stílusára. 

Katy Perry, Kate HudsonForrás: Getty Images

Mindenütt cicik  

Az év első vörös szőnyeges villantása már megvolt, a forró hangulatot ezen a héten néhány kirívó dekoltázs fokozta. Lady Gaga lógós cickói mellett Zoe Kravitz borzalmas szabású ruhájában magasra polcolt melleit csodálhattuk meg.

Lady Gaga, Zoe KravitzForrás: Getty Images, Northfoto

A Hadid lányok

Az elmúlt években mindketten stílusikonná nőtték ki magukat: a 22 éves Gigi és a 21 éves Bella is. Ezen a héten édesanyjuk, Yolanda Foster születésnapjára igyekezve kapták őket lencsevégre. Gigi magasderekú nadrágjához bohókás inget választott, és a trendi magassarkú sem maradt el. Belláért ezúttal nem voltunk oda, fehér csizmája, a kabátja szabása, de még a haja is annyira retró volt, ami már túl sok. 

Gigi és Bella HadidForrás: Getty Images