trendjelentés vörös szőnyeg Lady Gaga Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig telt el néhány hét az új évből, máris sikerült szinte mindenkinek a legrosszabb formáját hozni. Ezen a héten több sokkoló darabot láttunk kedvenc sztárjainkon, mint szépet: mutatjuk is őket!

A legrondább ruhák

Emma Stone nagy kedvencünk, így fájó kimondani, hogy ezúttal nagyon mellényúlt. Sem a ruhája, sem a sminkje nem hozta a tőle elvárt mércét. Az biztos, hogy ez nem az Emmák hete volt, ugyanis Emma Roberts is elképesztően nagyot hibázott: ruhájának színe, anyaga és szabása is elhibázott volt.

Emma Stone, Emma Roberts Forrás: Getty Images

Ki hibázott nagyobbat?

Fodros kísérletek

Kate Perry oversize, fodrokkal díszített ruhája nagyon nem állt jól neki. A fekete napszemüveggel és a pink cipővel borzalmas lett az összhang is. Ugyanezen az eseményen jelent meg Kate Hudson, aki visszafogottabb, mégis trendi viseletet választott. A fodros blúz jól passzolt a púderszínű kosztümhöz, de lehet, hogy másnak még jobban állt volna. Mióta rövid haja van a színésznőnek, nehezen talál rá a stílusára.

Katy Perry, Kate Hudson Forrás: Getty Images

Ki jön be jobban fodrosan?

Mindenütt cicik

Az év első vörös szőnyeges villantása már megvolt, a forró hangulatot ezen a héten néhány kirívó dekoltázs fokozta. Lady Gaga lógós cickói mellett Zoe Kravitz borzalmas szabású ruhájában magasra polcolt melleit csodálhattuk meg.

Lady Gaga, Zoe Kravitz Forrás: Getty Images, Northfoto

Kinek a dekoltázsa jön be jobban

A Hadid lányok

Az elmúlt években mindketten stílusikonná nőtték ki magukat: a 22 éves Gigi és a 21 éves Bella is. Ezen a héten édesanyjuk, Yolanda Foster születésnapjára igyekezve kapták őket lencsevégre. Gigi magasderekú nadrágjához bohókás inget választott, és a trendi magassarkú sem maradt el. Belláért ezúttal nem voltunk oda, fehér csizmája, a kabátja szabása, de még a haja is annyira retró volt, ami már túl sok.

Gigi és Bella Hadid Forrás: Getty Images

Kinek a stílusa jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.