Stohl Luca nem tudta volna megbocsátani apja hűtlenségét

"Fotó: Polyák Attila - Origo " -
Stohl András hűtlenség Stohl Luca megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András sosem volt az a kifejezetten hűséges típus, lánya szerint édesanyja túl sokat tűrt. Ő nem lenne erre képes.

Stohl András kicsapongó életet élt mióta világ a világ, felesége, Éva 13 évig tűrte ezt, végül megelégelte, és beadta a válókeresetet. Az utolsó csepp az volt, amikor Stohl a Survivor forgatásán összejött egy játékossal, Tündével, de persze nem ez volt az első alkalom, amikor a színész hűtlen volt a feleségéhez. Stohl Luca ezekről az időkről és a megcsalásról magáról Várkonyi Andrea műsorában beszélt: ő nem tudta volna eddig eltűrni, hogy egy férfi ezt tegye vele.

Stohl András túl sokszor volt hűtlen "Fotó: Polyák Attila - Origo "

Stohl András ismét elhagyta a párját

Úgy tűnik, hogy a színész második kapcsolata is véget ért! Állítólag már új szerelme is van Stohl Andrásnak, aki sokat tépelődött azon, hogy 50 évesen merjen-e új életet kezdeni, de végül döntött, és – ismét – elhagyta a családját, csak ezúttal Ancsikát, aki végig kitartott mellette botrányai idején. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.