Rá sem lehet ismerni a Jóbarátok sztárjára, Lisa Kudrow-ra: fotó

paparazzi Jóbarátok Lisa Kudrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felismerhetetlen lett a Phoebe, a Jóbarátok szeleburdi sztárja.

A paparazziknak sikerült lefotózniuk a világsztárt, aki egy West Hollywoodi étteremből tartozz hazafelé.

Jóbarátok, Lisa Kudrow Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A szexi színésznő nem a legjobb formájában mutatkozott: smink nélkül, pufidzsekiben szinte felismerhetetlen volt. Felette is eljártak az évek, ám az dícséretes, hogy nem műttette magát plasztikszörnnyé, mint kortásai.

Bella Hadid melle kilógott a ruhájából a kifutón: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180124-bella-hadid-melle-kilogott-a-ruhajabol-a-kifuton-foto.htmlBella Hadid kellemetlen helyzetbe került: a kifutón kibuggyant a ruhából a melle.TrendOrigoÚj frizurával lepte meg rajongóit Radics Gigi - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180124-uj-frizuraval-lepte-meg-rajongoit-radics-gigi.htmlAfro hajfonatokkal lepte meg rajongóit Radics Gigi: egy régebbi fotót mutatott követőinek TrendOrigoKerekded popsit villantott Kiss Ramóna - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180124-kerekded-popsit-villantott-kiss-ramona-foto.htmlKiss Ramóna egy fekete feszülős nadrágban mutatta meg formás fenekét férfi rajongói legnagyobb örömére. TrendOrigoMiló Viktória nagyon dögös koktélruhában: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180122-milo-viktoria-nagyon-dogos-koktelruhaban.htmlDögös koktélruhájában első pillantásra rá sem lehet ismerni Miló Viktóriára, hiszen nem így szoktuk meg, de ez a szerelés is elképesztően jól áll neki. TrendOrigoPlatinaszőke hajat villantott Judy - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180122-platinaszoke-hajat-villantott-judy-foto.htmlPlatinaszőke hajat villantott a Groovehouse énekesnője, Judy. Új frizurája éveket fiatalít rajta. TrendOrigoTóth Andi így szeret pózolni a legjobban: fotó!http://www.life.hu/trend/20180121-toth-andi-igy-szeret-pozolni-a-legjobban.htmlÚgy tűnik, van egy póz, amelyben Tóth Andi igazán szexinek érzi magát, így aztán a legtöbb esetben nem is tér el ettől a jól beválttól. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.