800 ezres babakocsit vesz kisfiának Vasvári Vivien

Luxus Vivi Vasvári Vivien család babavárás Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus Vivi és Fecsó babája áprilisban érkezik. 

"Olyan sok teendőm van mostanában, az esküvő és a leánybúcsú szervezése, a gyerekruhamárkám, hogy egyszerűen még arra sincs időm, hogy kitaláljam, mi legyen kis Fecsó neve. A lakásunk is kicsi, a baba nem fér el. Költözni is kéne, de mivel a luxuslakóparkból, ahol élünk, nem akarunk elköltözni, csak itteni ingatlanok jöhetnek szóba. Sem eladó, sem kiadó lakás nincs most. Nem tudok mit berendezni" - mesélte a Borsnak Vivi. A luxusfeleség arról is beszélt, hogy kislányak anno simán megvette a 60 ezres rugdalózót, de most okosabb lesz. "Arianánál hülye voltam, mindent megvettem, amibe belebotlottam. Rájöttem, felesleges drága ruhákat venni a gyereknek, mert két hét alatt kinövi. Lesz pár márkás holmija a fiamnak, de csak azért, ha valahol meg kell jelenni, jól nézzen ki. Alig várom már, hogy Dalmával együtt babázzunk!" – mondta, de hozzátette, a 800 ezres spéci babakocsihoz ragaszkodik.

"Úgy tűnik a babakocsis mondata kiverte a biztosítékot, mert Vivi a Facebookján vágott vissza: "Mièrt baj az ha egy bizonyos babakocsihoz ragaszkodom...? nem mindegy màsnak, mit veszek meg? Mindenki sajàt dolga... mit vesz meg az èletben. A kislányomnál mindent megvettem ami tetszett és drága, ezt viszont a fiamnál nem fogom elkövetni, mert sokat tanultam az első gyermekem születése után" - írta ki.

Vasvári Vivien és kislánya, Ariana Forrás: instagram.com/vasvarivivien

Apás szülést tervez Földes Eszterhttp://www.life.hu/csalad/20180120-apas-szulest-tervez-foldes-eszter-szineszno-lovasi-andras-felesege.htmlFöldes Eszter az RTL Klub Reggelijében mesélt várandósságáról. Azt nem árulta el, hanyadik hónapban van, de azt igen, hogy apás szülést terveznek, de ezt azért még alakíthatja az élet, ha például Lovasi András pont a színpadon lesz, amikor megindul a szülés. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoVasvári Vivien elárulta, milyen nemű babája születikhttp://www.life.hu/csalad/20180120-vasvari-luxus-vivien-elarulta-milyen-nemu-babaja-szuletik.htmlInstagramon árulta el születendő gyereke nemét Vasvári Vivien.Család--Így rajzolta le anyukáját, Hódi Pamelát a kis Natihttp://www.life.hu/csalad/20180106-igy-rajzolta-le-anyukajat-hodi-pamelat-a-kis-nati.htmlCuki videót készített és töltött fel az Instagramra kislányával, Natival Hódi Pamela. Anya és lánya mindennél jobban imádják egymást. CsaládOrigoÍgy telik a karácsony Marsi Anikóéknálhttp://www.life.hu/csalad/20171224-igy-telik-a-karacsony-marsi-anikoekna.htmlMarsi Anikó másfél éve vezeti a TV2 Tények műsorát. Ezért visszaköltözött Magyarországra és csak hétvégente látja szeretteit. Most azonban karácsonykor újra hosszabb ideig együtt lehet a család. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegmutatta gömbölyű pocakját Tomán Szabinahttp://www.life.hu/csalad/20180101-megmutatta-gombolyu-pocakjat-toman-szabina-arpa-attila-exe.htmlJanuárra várja babáját Tomán Szabina. Árpa Attila exének már van egy lánya, a tízéves Amira. CsaládOrigoKisbabára vágyik Köllő Babetthttp://www.life.hu/csalad/20171230-ujabb-babat-akar-kollo-babett-luxusfeleseg.htmlHárom éve vesztette el ikerbabáit Köllő Babett. A luxusfeleség akkor úgy döntött, ne próbál meg újra teherbe esni, ám a dzsungellét valamit most megváltoztatott benne és testvérkét szeretne kislánya mellé. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.