Így néz ki Anna Kurnyikova egy hónappal a szülés után: videó

alak Anna Kurnyikova szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Kurnyikova decemberben adott életet ikreinek, de a sportolónő máris bombaformában van: mintha mi sem történt volna. 

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias decemberben köszönthették ikreiket, a várandósságot szinte teljesen sikerült eltitkolniuk. Csak a születésük után derült ki, hogy a pár ikrei világra jöttek, decemberben keltek szárnyra az erről szóló pletykák. Később bizonyosságot nyert, hogy Anna és Enrique családja két fővel is bővült, hiszen mindketten kiraktak egy-egy fotót a kicsikről.

Anna Kurynikován egyáltalán nem látszik, hogy szült Forrás: AFP/Rodrigo Arangua

Másfél hónap telt el azóta, Anna pedig megmutatta, milyen formában van most: úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. Elképesztően jól néz ki a sportoló, az Instagram-oldalán azt is közzétette, milyen gyakorlatokat végez alakja visszaszerzéséért.

Anna Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

Ellopták ByeAlex személyazonosságát: kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-elloptak-byealex-szemelyazonossagat.htmlInstagramon akadt ki ByeAlex, ugyanis ellopták a személyazonosságát: a rajongói segítségét kérte. TV + Sztárok--Priscilla Presley is támogatja a budapesti Elvis szobor felállításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-priscilla-presley-tamogatja-a-budapesti-elvis-szobor-felallitasat.htmlPriscilla Presley is támogatja, hogy Budapest szoborral tisztelegjen Elvis emléke előtt. A rock and roll legenda volt felesége, egyetlen gyermekének édesanyja nyáron látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében. TV + Sztárok--Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-hodi-pamela-elsirja-magat-ha-veszekednie-kell-a-kislanyaval.htmlImmár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs azt üzeni Stohl Andrásnak, hogy az övé nagyobbhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-sebestyen-balazs-azt-uzeni-stohl-andrasnak-hogy-az-ove-nagyobb.htmlNemcsak a két konkurens csatorna között dúl a harc, hanem a műsorvezetők között: A Fal és A Piramis végérvényesen összeugrasztotta Stohl Andrást és Sebestyén Balázst. TV + Sztárok--Szomorú hírt közölt Király Linda a közösségi oldalán, gyászol az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-szomoru-hirt-kozolt-kiraly-linda-a-kozossegi-oldalan-gyaszol-az-enekesno.htmlSzomorú hírt közölt Király Linda rajongóival: elvesztette szeretett kutyáját, Pipit. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHosszú Katinka újabb versenyt hagy kihttp://www.life.hu/sztarok/20180130-ujabb-versenyt-hagy-ki-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka úgy döntött, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő FFN Golden Tour versenyén sem indul: ezzel indokolta döntését. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.