Rendezd be otthonod a csillagjegyed szerint 2.rész - Bika, Ikrek, Rák

ikrek csillagjegy otthon horoszkóp állatövi jegy bika rák lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horoszkóp nem csak a munkádban és a szociális kapcsolataidban határozza meg a viselkedésedet, de otthonod berendezésében is meghatározó erőt képvisel. Korábban már megmutattuk, hogy milyen lakberendezési elvekre érdemes odafigyelnie a Vízöntőnek, a Halaknak és a Kosnak. Most következzen újabb három csillagjegy.

Bika

Míg a Bika alapvető jellemzői között szerepel a makacsság, nyugodtság, úgy személyiségében igen erősen jelen van az érzékiség is. A lakása berendezésében is inkább ez a romantikus, lágyabb oldal érvényesül: puhaság, rózsák, blues életérzés - otthonában nem lehet elég párna és pléd, hogy este bekuckózhasson.

A bika lakásának berendezésében inkább a romantikus, lágyabb oldal érvényesül Forrás: Press Loft, Shutterstock

A Bika kedveli a mintás szöveteket, vele született szépérzékének köszönhetően pedig remekül kombinálja ezek különböző stílusait. Meghatározó színe elsődlegesen a vérvörös, de a sárga és a zöld is fontos lehet számára. Ezek a falakon, valamint a bútorokon épp úgy megjelenhetnek, mint a kárpitokon. Azonban sosem esik túlzásokba, így otthona mindig harmonikus, jó érzés belépni és nála időzni.

Ha a Bika, azaz az egyik föld jegyben születtél, kedvenc helyed a konyha, ahol szereted az asztalon sorakozó fűszernövényeket. Szeretsz gyógynövényeket és lehetőség szerint zöldségeket is termeszteni.

Ikrek

Az Ikrek személyisége gyakran két különböző pólussal rendelkezik. Ez gyakran gondot okozhat a lakás dekorálás terén. De van egy valami, amit megosztottság nélkül imád: új ismereteket szerezni. No, persze csak olyat, ami érdekli. A lakásában sok a könyv, és szeret olyan helyeket kialakítani, ahol kényelmesen tud olvasni, írni és az interneten szörfölni.

Az ikrek szeretnek olvasni, érdelmes berendezniük egy kényelmes olvasósarkot Forrás: Press Loft

Az éles kontrasztok használata különösen jellemző az Ikrekre, ez is a látszólagos kettős személyiségükből fakad. A kedvelt színe a barna és annak minden árnyalata, valamint a sápadtabb sárga. Bár ezekkel a színekkel körülvéve érzi magát a legjobban, a falakat érdemes valamilyen semleges színűre festenie, melyben jobban mutatnak a sötétebb bútorok és nem lesz bezártság érzése.

Ha Ikrek a csillagjegyed, lételemed a társaság és az értelmes kommunikáció. A lakásod központi része épp ezért a nappali és az étkező, de nem szereted azokat az elemeket, melyeknek nincs funkciójuk, és így feleslegesen zavarják az emberi interakciókat.

Rák

A Rák szereti a merész színeket, de az otthonában a domináns inkább a fehér. Ám azért, hogy ne legyen túl rideg számára az összhatás, érdemes világos narancssárgával vagy valamilyen lágy és meleg színnel kombinálnia.

A rákok kombinálják a fehéret meleg színekkel, példuál narancssárgával Forrás: Press Loft

A Rák különösen érzelmes és érzékeny csillagjegy, ezért imád a lakás több pontján különleges, szentimentális emléktárgyakat elhelyezni, melyek mindig az adott helyiség középpontjában vannak. Kedveli a polcokat, vitrineket.

Ha Rák vagy, kedveled a víz közelségét, így a kedvenc helyiséged a fürdőszoba. Erre érdemes nagyobb figyelmet szentelned, hiszen itt tudod magad igazán kipihenni és feltölteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.