Kiderült: ezért mert tönkre Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari házassága

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari házassága nem sokkal kisfiuk születése után tönkrement, de sokáig sikerült eltitkolniuk. Mára azonban már kiderült, hogy Máté döntött a szakítás mellett, most pedig azt is elárulta, hogy miért határozott az elköltözés mellett. 

Kevéssel azután, hogy megszületett közös gyermekük Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari szakítottak. Egészen decemberig sikerült eltitkolniuk a válást, de miután kiszivárgott az információ ők is közzétettek egy szűkszavú közleményt, melyben megerősítették a híreket. Kiderült, hogy azóta Máténak már új kapcsolata is van, de eddig ő nem, csak Annamari nyilatkozott házasságuk megromlásáról. Most a színész is megszólalt.

Ezért ment tönkre Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari házassága Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

"

Ádám csupán négy hónapos volt, amikor meghoztam ezt a döntést,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.