Marilyn Monroe-vá szeretne válni: így néz ki most a 26 éves férfi

botox Marilyn Monroe plasztikai sebészet ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cyril Roux-nak minden vágya az volt, hogy példaképére, Marilyn Monroe-ra hasonlítson. A francia férfi már túl van jó néhány ajakfeltöltésen. Mutatjuk, hogyan néz ki most!

A 26 esztendős Cyril Roux az elmúlt 18 hónapban forintra átszámolva több mint 1,7 milliót töltött ajakfeltöltésre és botoxoltatásra. A férfi most abban bízik hamarosan összegyűjti azt az összeget, ami az orrműtéthez és arcimplantátumhoz szükséges.

Először csak a különböző kezelések érdekeltek, de aztán szerettem volna fiatalabbnak kinézni és hasonlítani Marilyn Monroe-ra. Már túl vagyok 20 kezelésen." – idézi a féri szavait a Metro.

Cyrilt az sem érdekli, ha az utcán kinevetik a járókelők, mert ő így érzi jól magát a bőrében. Büszke a külsejére és alig várja a következő szépészeti beavatkozásokat.

Mutatunk néhány fotót az Instagramjáról!

A legbohókásabb sorozatkarakterek: Renée Zellwegertől Drew Barrymore-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180202-csajok-akikkel-mindig-tortenik-valami.htmlSzakítás, se veled-se nélküled kapcsolatok, költözés, betegség és mindez egymás után, szép sorban? Ugye neked is ismerős az a helyzet, amikor azt hiszed, hogy az egész univerzum összeesküdött ellened? Az ilyen búfelejtő napokra összegyűjtöttünk néhány filmet, amelyben garantáltan sorstársakra találsz a főszereplők személyében! TV + Sztárok--Kerényi Miklós Máté nincs jól, rosszul viseli, hogy nem él együtt kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-kerenyi-miklos-mate-nincs-jol-rosszul-viseli-hogy-nem-el-egyutt-kisfiaval.htmlKerényi Miklós Máténak nagyon fáj, hogy nem élhet a fiával, de igyekszik vele minél több időt tölteni és szeretne jó kapcsolatot kialakítani gyermeke anyjával – erről beszélt egy mai tévéműsorban. TV + SztárokOrigoPásztor Erzsi csak a színpadon iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-pasztor-erzsi-csak-szinpadon-iszik.htmlPásztor Erzsi az egész ország számára az alkoholista Janka volt, a színpadon most is egy olyan nőt alakít, aki nem veti meg az italt. De hogy áll az alkohollal a való életben? TV + Sztárok--Továbbra is Shane Tusup Hosszú Katinka edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-meg-mindig-shane-tusup-hosszu-katinka-edzoje.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága továbbra is romokban, de úgy tűnik, ettől még folytatják a közös munkát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAutóbalesetben életét vesztette Rasual Butler kosárlabdázó és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-autobalesetben-eletet-vesztette-rasual-butler-kosarlabdazo-es-enekesno-felesege.htmlAutóbalesetben életét vesztette a 38 esztendős egykori NBA játékos, Rasual Butler és énekesnő felesége, Leah LaBelle Vladowski. TV + Sztárok--Továbbra is Shane Tusup Hosszú Katinka edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-meg-mindig-shane-tusup-hosszu-katinka-edzoje.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága továbbra is romokban, de úgy tűnik, ettől még folytatják a közös munkát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.