szőrtelenítés arcszőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem csak a férfiak borotválják az arcukat, hanem a nők is.

Sokkal nehezebb dolguk van a nőknek, ha a borotválkozást nézzük, ugyanis gyakorlatilag a testük teljes területét rendben kell tartaniuk. Már nem csak a végtagokat és az intim területeket szőrmentesítik a hölgyek, hanem ugyanúgy mint a férfiak, az arcukat is.

Állítólag jót tesz a bőrnek, ha az apró kis pihéket eltávolítják róla. A hiedelmekkel ellentétben a borotválás nem erősíti vagy sötétíti a szőrzetet. A finom, puha, szőrmentes arcot pedig jobban lehet sminkelni és a krémeket is jobban el lehet dolgozni rajta.

Hölgyeim! Trend ide vagy oda, bízzuk ezeket az ún. beavatkozásokat profikra.

Hosszú Katinkát edzés után fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20180203-hosszu-katinkat-edzes-utan-fotoztak.htmlHosszú Katinkát az uszodában leginkább edzés közben láthatjuk. Ám ezúttal megmutatta nőies oldalát is. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoPalvin Barbi dominának öltözött: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180203-palvin-barbi-dominanak-oltozott-foto.htmlPalvin Barbi ezúttal tényleg megmutatta dögös oldalát: combig érő latex csizmában pózolt. Trend--Tóth Andi gigantikus melleket villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180131-toth-andi-gigantikus-melleket-villantott-foto.htmlTóth Andi ezúttal is kitette dús idomait: aprócska edzőruhában mutatta meg bájait az énekesnő.TrendOrigoMádai Vivien beterpesztett legújabb fotójánhttp://www.life.hu/trend/20180112-madai-vivien-beterpesztett-legujabb-fotojan-foto.htmlMádai Vivien teste tökéletes, ezt bátran kijelenthetjük, amit meg is mutatott egy szexi szerelésben.Trend--Bódi Sylvi fenekével köszöntötte az új évet: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180107-bodi-sylvi-fenekevel-koszontotte-az-uj-evet-foto.htmlBódi Sylvi nagyon szeretheti a hátsóját, ugyanis előszeretettel posztol róla. Ezúttal is ezt tette.Trend--Dukai Regina hajszínt váltott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180107-dukai-regina-hajszint-valtott-foto.htmlDukai Regina rózsaszín hajjal pózolt legújabb fotóján.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.