Az elmúlt évből válogattunk össze nagy vörös szőnyeges összeöltözéseket. Szavazzátok meg, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Annak idején is dicsértük ez a ruhát, amit Nina Dobrev viselt az Egyenesen át című film premierjén. Tényleg fantasztikusan állt rajta ez a Prabal Gurung darab, amihez Jimmy Choo cipőt választott. Három hónappal korábban szintén egy premieren, Laura Haddock színésznőn láthattuk ugyanennek a ruhának egy hosszabb változatát, ami szintén nem volt rossz, de szerintünk ezúttal a rövidebb a nyerő.

Nina Dobrev, Laura HaddockForrás: Getty Images, Northfoto

2017 októberében, az Omega eseményén viselte ezt a szikrázó darabot a csodás Cindy Crawford, akivel bizony nehéz versenyre kelni. Lindsay Lohan le is maradt mögötte, hiába csillog-villog a cipője is.

Cindy Crawford, Lindsay LohanForrás: Getty Images

Nicole Kidman stílusáért hol odáig vagyunk, hol értetlenkedve állunk előtte. Ezt a darabot, amit a 2017-es Glamour Woman of the Year gálára választott, kevésbé szerettük rajta. A modell, Laura Bailey néhány hónappal később viselte ugyanezt az Erdem modellt a Három óriásplakát Ebbing határában című Oscar-jelölt film premierjén.

Nicole Kidman, Laura BaileyForrás: Getty Images

A szolgálólány meséje című televíziós sorozat premierjén Alexis Bledel egy Cushnie et Ochs márkájú csillámos ruhát viselt, ami kifejezetten jól is állt neki. A színes strasszokkal kirakott ruhához színes kiegészítőket választott: pasztellzöld táskával és sárga cipővel kombinálta. Néhány hónappal később Cristin Millioti viselte ugyanezt a darabot fekete kiegészítőkkel, de színes fülbevalóval, és ordenáré kék szemfestékkel.

Alexis Bledel, Cristin MilliotiForrás: Getty Images

Betsey Johnson 2017 augusztusában, az Ace Awards díjátadón sokkolt extrém szerelésben. Az eseményen mellesleg meg is nyerte a stílusikonnak járó díjat. A Sachin & Babi ruhát saját maga által tervezett ékszerekkel és táskával dobta fel. Jó pár évvel ezelőtt, még 2011-ben Katy Perry a People's Choice Awards díjátadón hordta ugyanezt a ruhát, csak jóval királylányosabb stílusban.

Betsey Johnson, Katy PerryForrás: Getty Images

A tavalyi év a pizsamákról szólt: furcsa módon az utcai divatba is beférkőzött a korábban alvásra használt viselet. Kelly Rowland és Kesha pár hónap különbséggel viselte ezt a pizsama és nadrágkosztüm találkozásából született hibridet. Nekünk fogalmunk sincs, hogy kinek állt jobban, mert abban is bizonytalanok vagyunk, hogy ez a darab bárkin is jól mutatna.

Kelly Rowland, KeshaForrás: Northfoto

A tavalyi év legviccesebb összeöltözését az Ingrid Goes West című film premierjén láthattuk. Az a gyanúnk, hogy ebben az esetben szándékosan öltözött össze a film két főszereplője, Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen. Előbbi arany, utóbbi ezüst változatát viselte ugyanannak a Marc Jacobs darabnak. A szándékosság mellett szól az is, hogy nemcsak a ruhájuk, a cipőjük is egyforma volt. Szerintünk bájosak voltak!

Aubrey Plaza és Elizabeth OlsenForrás: Getty Images