Fehérneműben pózol Ördög Nóra az Instagramon: fotó

Forrás: Nánási Pál -
fehérnemű Ördög Nóra póz Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes műsorvezető egyre gyakrabban posztol magáról szexi fotókat, ezúttal vadító fehérneműben mutatta meg idomait.

Már Ördög Nóra sem takargatja magát, a műsorvezető egyre többször mutatja meg, mi is rejtőzik a ruhája alatt. Ez azt jelenti, hogy testét és fehérneműjét is közszemlére teszi a műsorvezető.Láthattuk már őt vörös csipkecsodában, de gyönyörű kombinéban is közzétette idomait. Ezúttal egy fehérneműs képet osztott meg Ördög Nóra az Instagram-oldalán.

Ördög Nóra nagyon szexi Forrás: Nánási Pál

A kommentelők persze ezt a fotót is imádják, ahogy az előzőket, és kezdik megszokni, hogy Nórától is számíthatnak olykor-olykor egy kis bujaságra.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Sminkötletek Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20180212-valentin-napi-sminkotletek-az-egyenisegedhez.htmlMár lázasan készülsz a szerelmesek napjára? Íme, három fantasztikus smink, amivel rabul ejtheted kedvesed Valentin-napon. Lehetsz Femme Fatale, érzékien szenvedélyes és romantikusan ártatlan. TrendOrigoNagy sikerrel mutatta be kollekcióját a Nanushka a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20180213-a-nanushka-a-new-yorki-divatheten-mutatta-be-kollekciojat.htmlTelt házzal és elsöprő sikerrel mutatta be 2018-as őszi-téli Golden Arrow névre keresztelt kollekcióját a Nanushka a New York-i Fashion Weeken. Miután a New York Times, a Harper's Bazaar és az amerikai Forbes is elismeréssel adózott a magyar márkáról, több mint 300-an vettek részt a bemutatón a nemzetközi divatipar krémjéből, többek között olyan nevek, mint Lisa Aiken a Net-a-Porter fashion directora és az amerikai Vogue magazin számos szerkesztője. Trend--Paris Hilton meztelen testét rózsaszirmok borítják: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180213-paris-hilton-meztelen-testet-rozsaszirmok-boritjak-foto.htmlParis Hilton megmutatta idomait, de csak rózsaszirmok között: a celeb szexi és romantikus fotót posztolt. Trend--Megtalálták a téli olimpia legszexibb sportolónőjét, Anastasia Bryzgalováthttp://www.life.hu/trend/20180213-megtalaltal-a-teli-olimpia-legszexibb-sportolonojet-anastasia-bryzgalovat.htmlAz internetezők máris megtalálták a téli olimpia egyik legcsinosabb sportolóját, az orosz curlinges Anastasia Bryzgalovát. TrendOrigoMelltartó nélkül szelfizett Liz Hurley - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180213-melltarto-nelkul-szelfizett-liz-hurley-foto.htmlIsmét egy merész fotót osztott meg Instagramján Liz Hurley, a szép színésznő most még melltartót sem visel. Trend--Lesd el Meghan Markle sminktrükkjeithttp://www.life.hu/trend/20180212-meghan-markle-sminktrukkjeit.htmlMióta kiderült, hogy Harry herceg feleségeként Meghan Markle is a brit királyi család tagja lesz, elképesztő őrület alakult ki az egykori színésznő körül. Mindenki az ő stílusát akarja lemásolni. Ezúttal Meghan szépségtrükkjeibe avatunk be, hogy te is úgy sminkelhess, mint egy leendő hercegné. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.