Szívbemarkoló perceket élt át Emilio és Tina mikor visszatértek boldogságuk egykori színterére, Bangó Margit kispesti otthonába.

Nemrég vált meg kispesti házától Bangó Margit, aki hosszú időt töltött abban a családi házban, mely az egész família számára a boldogságot, meghittséget, családi tűzfészket jelentette. A művésznő Gyálra költözött, csakúgy mint Tina és családja. Ám néhány dolog még a kispesti házban maradt, melyeket most Tina és Emilio segít visszajuttatni a művésznek. Emilio azonban nem örül a visszatérésnek.

Emiliónak és Tinának fontos a szülői házForrás: Kleonis

"Nagyon fájó szívvel jöttünk el Kispestről, annyi minden köt minket oda. Ott lettem szerelmes Tinába, ott fogtam meg először a kezét. Nagyon nehezen hagytuk hátra ezt a sok szép emléket" - mondta Emilio, mikor megtudta, vissza kell térniük a kispesti házba. A visszatérés pedig nem ment könnyen, szinte záporoztak az emlékek Emilioékra. "Tina, én nem bírok bemenni, rosszul vagyok. Annyival üresebb itt most minden" - mondta Emilio, aki végül nagy nehezen belépett a volt otthonukba. Tina pedig egyik ámulatból a másikba esett, hogy mennyire megváltozott a családi ház, amelyben felnőtt.

Bangó Margit házában fogták meg először egymás kezétForrás: Kleonis

"Ha most egyedül jöttem volna el, valószínűleg leülök és elmorzsolok egy könnycseppet. Nekem ez a ház nagyon fontos az életemben" - mondta Tina aki mindvégig elérzékenyülve pakolt a régi házban, míg Emilio összeszorult torokkal látogatta végig a volt kispesti otthon helyiségeit. Hogy milyen ereklyékre bukkant az Emilio família a legendás lakban, kiderül ma 21:00-kor a Sláger TV Drága családom című műsorában.

Néhány dolog ottmaradt, azért tértek vissza a kispesti házbaForrás: Kleonis