A héten javában zajlottak a New York-i divathét eseményei, ahol természetesen a sztárok is tiszteletüket tették. Heti divatmustránkban magyar érdekeltség is van: a Sport Illustrated magazin éves rendezvényén ugyanis Palvin Barbi is tiszteletét tette. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruháit!

Retró csíkok

Carolina Herrera divatbemutatóján a Nicki Hilton és Olivia Palermo is megjelent. Mindkettejük outfitjét a csíkok uralták, de míg Olivia Palermo stílusosan összeválogatta a különböző darabokat, Nicki Hilton ruhája már túlságosan is retró volt.

Nicki Hilton és Olivia PalermoForrás: Northfoto

Zakók

Oscar De La Renta show-ján ezzel szemben a színes zakók mentek. Dakota Fanning ezüst ruháját kombinálta sárga zakóval, és Nicki Hilton is sokkal jobban vette ezt az akadályt: a farmerszoknyával, csíkos felsővel és piros táskával kombinált zakó franciás összhatást keltett. 

Dakota Fanning és Nicki HiltonForrás: Getty Images

Sports Illustrated modellek

Már nem Ashley Graham az első plus size modell, aki pózolt a Sports Illustratedben. A bikinis magazin egyre több plus size lányt foglalkoztat, például Tabria Majorst is. A fiatal modell tényleg büszke lehet idomaira, mert a magazin által szervezett eseményen mindent ki is hangsúlyozott. Persze még így is messze elmaradt Bianca Baltitól, aki a kelleténél sokkal többet mutatott: villantásveszélyes ruhájából kibújt a mellbimbója.

Tabria Majors és Bianca BaltiForrás: Northfoto

Az eseményen egyébként a magazin által sokat foglalkoztatott Palvin Barbi is jelen volt, aki tényleg szuperül festett ebben a ruhában.

Palvin BarbiForrás: Getty Images

A hét legjobbja

A 72 éves Helen Mirren nem először iskolázza le stílusérzékével fiatalabb kolléganőit, és ezen a héten is minden vörös szőnyeges megjelenésén fantasztikusan festett. A szürke, rövidebb szabású estélyit a berlini filmfesztivál nyitóünnepségén viselte, a pirosat pedig pár nappal korábban Rómában, egy tiszteletére rendezett vacsorán.   

Helen MirrenForrás: Getty Images