Formás idomaival hódít a 21 éves modell, Alexis Ren

modell szexi Sports Illustrated Alexis Ren Instagram fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves modell, Alexis Ren Instagram oldalán oszt meg magáról szexibbnél szexibb fotókat.

Alexis Rent választotta az év újoncának a Sports Illustrated – írja az Elite Daily. Az elismerő címet állítólag a magazin olvasói szavazták meg a szépségnek. A 21 éves modell Instagram oldala tele van szexis, hiányos öltözetű fotókkal, szívesen mutatja meg követőinek formás idomait, nem csoda, ha közel 12 millióan rajonganak érte. Emellett az egészséges életmód híveként hasznos fitnesz-tippekkel, inspiráló idézetekkel is ellátja azokat, akik követik őt.

Mutatunk is néhányat a szexi szépség képei közül!

ALEXIS REN (@alexisren) által megosztott bejegyzés,

wanna be your vision

ALEXIS REN (@alexisren) által megosztott bejegyzés,

knew you were watching

ALEXIS REN (@alexisren) által megosztott bejegyzés,

Hiába kérte meg barátnője kezét Zámbó Krisztián, nem kapott választhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-hiaba-kerte-meg-baratnoje-kezet-zambo-krisztian-nem-kapott-valaszt.htmlZámbó Krisztián megkérte kedvese kezét, ám Zsuzsi egészen eddig még nem mondott neki igent, így egyelőre az is kérdéses, mikor kerül sor az esküvőre. TV + Sztárok--Brutális gyémántgyűrűt posztolt Vajna Timi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-brutalis-gyemantgyurut-posztolt-vajna-timi-foto.htmlHatalmas gyémántgyűrűt villantott az Instagramon Vajna Timi. Rajongói is elámultak, ám akadt olyan, aki egyből azt kérdezte, vajon kitől kapta... TV + SztárokOrigoBudapestre érkezik Will Smith, aki már a Rubik-kockát is ki tudja raknihttp://www.life.hu/sztarok/20180219-budapestre-erkezik-will-smith-aki-mar-a-rubik-kockat-is-ki-tudja-rakni.htmlMájustól Budapesten forgat Will Smith, akit Návai Anikó lepett meg egy Rubik-kockával. TV + Sztárok--Másfél évvel válása után még mindig szingli Drew Barrymorehttp://www.life.hu/sztarok/20180219-masfel-evvel-valasa-utan-meg-mindig-szingli-drew-barrymore-randi.htmlÚgy tűnik, továbbra is szingliként tengeti életét Drew Barrymore, aki másfél évvel ezelőtt vált el harmadik férjétől. TV + Sztárok--A kamerák előtt kaptak röhögőgörcsöt A mi kis falunk sztárjai - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-a-kamerak-elott-kaptak-rohogogorcsot-a-mi-kis-falunk-sztarjai-video.htmlEgy remek összeállítást készített a színészek bakijairól az RTL Klub A mi kis falunk című sorozat legutóbbi részének forgatásáról. TV + Sztárok--4 évet is kaphat: továbbra is ártatlannak vallja magát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-4-evet-is-kaphat-tovabbra-is-artatlannak-vallja-magat-oszter-sandor.htmlOszter Sándort befolyásolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság, ő mégis nyugodt, el sem tudja képzelni, hogy börtönbe kerüljön. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.