Erdei Zsolt egykori bokszoló már háromgyermekes édesapa. A család zsonglőrködik a feladatokkal, Erdei pedig a magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökeként is igyekszik helytállni.

"Réka minden figyelmét leköti kilenc hónapos kisfiunk, Vilmoska és négyéves kislányunk, Gréti. Komoly logisztikát igényel, hogy mindent el lehessen intézni egy ekkora családban" - mesélte a Ripostnak Erdei Zsolt, akinek a család mellett a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöki posztját is el kell látnia. Vilike koraszülöttként jött a világra, sokat aggódtak miatta, de már jól van, azt mondják, rengeteget mosolyog, szépen fejlődik.

Erdei Zsoltéknak meggyűlik a baja a három gyermek körüli teendőkkelFotó: Csudai Sándor - Origo

Azt is megosztotta a lappal, hogy nemrégiben Debrecenben töltött négy napot, addig legnagyobb gyermekét, Viktort a testvére gondjaira bízta, hogy párjának, Rékának könnyebb dolga legyen. Erdei Zsolt amikor otthonvan, főz, mos, takarít és meséit is olvas gyermekeinek. "Boldog vagyok, amikor hazarve újra magamhoz ölelhetem őket, és mindig érzem, hogy nekik is nagyon hiányzott apu" - mondta a Erdei.