Újabb gyerekkel szeretné megmenteni a házasságát Justin Timberlake

Forrás: Valerie Macon / AFP -
baba házasság Justin Timberlake Jessica Biel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermeket tervez Justin Timberlake és Jessica Biel. A pár abban reménykedik, hogy a születendő baba újra közelebb hozza őket egymáshoz.

Justin Timberlake-nek és feleségének, Jessica Bielnek már van egy közös kisfia, a kétéves Silas, most pedig még egyet szeretnének, a híresztelések szerint főként azért, hogy így mentsék meg a házasságukat. A RadarOnline azt írja, már nem is az a kérdés, lesz-e második babájuk, hanem az, hogy mikor.

Állítólag nehéz időszakon vannak túl, de mindketten remélik, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat. Keményen dolgoznak rajta és bizakodnak abban, hogy egy újabb baba újra közel hozhatja őket egymáshoz.

Mindig vágytak még egy gyerekre, csak arra vártak, hogy a dolgok megjavuljanak. Most már komolyan rajta vannak az ügyön, egy kislányban reménykednek." – nyilatkozta egy névtelenséget kérő ismerős.

Jessica Biel és Justin Timberlake második gyermeket vállalnának Forrás: Valerie Macon / AFP
Nekiment A Dal zsűrijének Horváth Tamás, nem indul többé a versenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-nekiment-a-dal-zsurijenek-horvath-tamas-nem-indul-tobbe.htmlKiakadt Horváth Tamás, mert az énekes dalát A Dal zsűrije nem választotta be a legjobb 4 közé. Mint mondja, biztosan nem indul többet a versenyen. TV + Sztárok--Berki Krisztián reagált Hódi Pamela kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-reagalt-hodi-pamela-kiakadasara-katona-renata.htmlBerki Krisztián reagált Hódi Pamela azon kijelentésére, miszerint megalázva érzi magát. TV + Sztárok--Bilincsben vitték el a rendőrök Heather Lockleart: családon belüli erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-bilincsben-vittek-el-a-rendorok-heather-lockleart-csaladon-beluli-eroszak-a-vad.htmlLetartóztatták Heather Locklear színésznőt, a vád: családon belüli erőszak és hatósági személy elleni erőszak. TV + Sztárok--Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-hargitay-andras-szerint-meg-kibekulhet-egymassal-shane-tusup-es-hosszu-katinka.htmlAz egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMerész dekoltázst villantott Baukó Éva: így tudatja, hogy szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180226-meresz-dekoltazst-villantott-bauko-eva-igy-tudatja-hogy-szingli.htmlBaukó Éva egy egész alakos szelfivel tudatta követőivel, hogy szingli, továbbra is várja az igazit. TV + Sztárok--Hosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.