Házasságukról vallott Szandi és Csabi: elvileg minden adott volt, hogy elváljanak

Forrás:Facebook/ Szandi -
Bogdán Csaba házasság Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi és Csabi huszonhat éve tartanak ki egymás mellett jóban és rosszban, pedig minden körülmény adott volt ahhoz, hogy ne legyen életre szóló a kapcsolatuk...

Bármit megbeszélhetnek egymással Szandiék, és mindig kitartanak egymás mellett. Erős szövetség alakult ki köztük, és úgy érzik, nincs olyan akadály, amit ketten ne tudnának leküzdeni. A három gyermek és a fellépések miatti hektikus életmódjuk is sok problémát okoz, ők mégis képesek arra, hogy mindig rendezzék a viszonyaikat.

Szandi és Bogdán Csaba Forrás:Facebook/ Szandi

Pedig a kapcsolatuk elején a 16 év korkülönbség miatt kevesen hittek abban, hogy ők sokáig együtt maradnak, és

Szandi férje szerint elvileg egyébként is minden adott volt ahhoz, hogy ne tartson örökké a szerelmük.

Nagy a korkülönbség, egyfajta munkát végzünk, és nagyon sokat vagyunk együtt. Nálunk mind a három stimmel, és huszonhat éve élünk így, de még tervezünk hozzá kb. harmincat-negyvenet" – idézi a Hot! Magazin a Családvarázs című műsorban elhangzottakat.

Így festett Szandi és Bogdán Csaba az esküvőjükön

21 éve szerelmes egymásba Szandi és férje, Bogdán Csaba és pont 17 éve házasodtak össze. Az énekesnő az évfordulóról a Facebookon is megemlékezett. Kattints a képért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.