Pokorny Lia anyagi nehézségeiről vallott: nem tudja beosztani a pénzét

Fotó: M.Schmidt János – Origo -
beosztás pénz Pokorny Lia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia nem panaszkodhat, hiszen bőven ellátják munkával a rendezők, de valahogy mégsem tud bánni a pénzével.

Rengeteg szerepben láthatjuk Pokorny Liát, ő talán az egyik legfoglalkoztatottabb hazai színésznő manapság, de a sok munka ellenére mégis küzd a hétköznapi gondokkal. Valahogy nem tudja beosztani pénzét, emellett pedig kamaszodó fiával is folyamatosan küzdenie kell.

Pokorny Lia nem tud kijönni a pénzéből Fotó: M.Schmidt János – Origo

„Legyen szó rendszerről, napi rutinról, anyagiakról, én egyik napról a másikra élek. Felnőtt nő vagyok, mégsem tudok bánni a pénzzel vagy fejben tartani a csekkek határidejét, a vásárolni valókat. Esténként pedig, amikor kimerülten hazaesek, azt érzem, hogy ha meglátok még egy számot, átrohanok a falon" – vallotta be a Hot! Magazinnak a színésznő.

Pokorny Lia már nem keresi az igazit

Pokorny Lia a válása óta egyedülálló, de már nem is keresi az igazit. Eldöntötte, hogy inkább önmagával foglalkozik, és ha jönnie kell a kapcsolatnak, akkor jönni fog. Sok csalódáson kellett keresztülmennie a színésznőnek ahhoz, hogy eljusson idáig. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Második gyermekét várja Al Ghaoui Hesnahttp://www.life.hu/csalad/20180228-masodik-gyermeket-varja-al-ghaoui-hesna.htmlA riporter közösségi oldalán tudatatt a nagy hírt, nem is akárhogy!Család--Görög Zita harmadik gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20180301-gorog-zita-harmadik-gyermeket-varja.htmlHarmadik gyermekét várja Görög Zita. A kisbaba édesapja Laczkó Zsolt futballista, akivel Zita tavaly tavasszal ismerkedett meg - írta a Blikk a Story magazin nyomán.CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoZimány Linda édesanyjával közös fotót tett közzé, pedig ritkán mutatja ma rokonaithttp://www.life.hu/csalad/20180228-zimany-linda-edesanyjaval-kozos-fotot-tett-kozze-pedig-ritkan-mutatja-ma-rokonait.htmlÁltalában saját magáról és mindennaprajiról tölt fel fotókat közösségi oldalára Zimány Linda, családtagjait szinte soha nem mutatja meg követőinek. Most azonban egy édesanyjával közös képpel kedveskedett rajongóinak. Család--Férjéről és testvéréről posztolt Béres Alexandra: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180228-ferjerol-es-testvererol-posztolt-beres-alexandra-fotok.htmlTestvérével, Rékával és férjével, Krisztiánnal posztolt közös fotót Béres Alexandra. Család--Kulcsár Edina ősszel édesanya lesz, már megmutatta az első felvételt gyermekérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180228-kulcsar-edina-osszel-edesanya-lesz-mar-megmutatta-az-elso-felvetelt-gyermekerol.htmlMég csak a napokban látott napvilágot a hír, miszerint Kulcsár Edina kisbabát vár, máris megmutatta a gyermekről készült első képet. Család--Ekkorát nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180228-ekkorat-nott-szabo-zsofi-kisfia-mendel-foto.htmlImmár 12 hetes Szabó Zsófi kisfia, és a csinos sztáranyuka most egy fotót is mutatott arról, mekkorát nőtt már Mendel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.