Zséda ágyban készült képet posztolt magáról: fotó

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
ágy Zséda fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zséda egy tőle szokatlan fotót tett ki közösségi oldalára, amit a rajongói nem is hagytak szó nélkül. 

Nem ezt szokták meg Zsédától a rajongók, az énekesnő ugyanis általában visszafogottan öltözködik, ezúttal azonban egy vadabb oldalát is megmutatta a követőinek, és sokaknak elakadt a fotó láttán a szava. Zséda az ágyban fekve mutatta meg magát, alul semmiben. Ez a nem mindennapi fotó rögtön feltűnt az énekesnő rajongóinak, volt olyan, aki furcsállta, hogy ilyen képet tett közzé Zséda.

Zséda ágyban készült fotója nagyon tetszett a rajongóknak Fotó: Szabó Gábor/Origo

Gyönyörű, szép és vonzó vagy, nagyon tisztellek és becsüllek. Viszont - bár fantasztikus kép - nem sok ez egy kicsit?" – írta az egyik rajongója, akivel egyáltalán nem értettek egyet a többiek. „Ami szép, azt meg kell mutatni" – válaszolt a feltett kérdésre egy másik hozzászóló.

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

Zséda utoljára a bikinis fotójával tüzelte fel így a rajongóit

Zsédenyi Adrienn a rajongói legnagyobb örömére végtelen lábakat és kecses bikinialakot villatott egy vizibiciklin. Kattints a képért!

Mit tesz a külső? Szakállat növesztett és világhírű letthttp://www.life.hu/trend/20180227-a-kulseje-miatt-valtozott-meg-az-elete-gwilym-pugh.htmlElképesztő, hogy mit tehet az emberrel egy hajszínváltás, vagy szakállnövesztés, vagy éppen az életmódváltás miatt bekövetkező fogyás, alakváltozás. Egy duci biztosítási ügynökből simán lehet például hipszter macsó és modell. Ismerjétek meg Gwilym Pugh történetét. Trend--Imádják követői Cinthya Dictator új frizuráját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180228-imadjak-kovetoi-cinthya-dictator-uj-frizurajat-foto.htmlCinthya Dictator ismét új frizurát villantott, ezúttal pár centivel rövidebb lett a haja. Követőinek nagyon tetszik végeredmény. TrendOrigoAshley Graham plus size modell megmutatta, hogyan twerkel fürdőruhában: videóhttp://www.life.hu/trend/20180228-ashley-graham-plus-size-modell-megmutatta-hogyan-twerkel-furdoruhaban-video.htmlAshley Graham dús idomait szívesen nézegetik, és most aztán kapnak is belőle: megmutatta fürdőruhában, hogyan tud twerkelni. TrendOrigoDoszpot Evelin a szépészeti beavatkozásokról: "Minél idősebb vagy, annál többet ront"http://www.life.hu/trend/20180228-doszpot-evelin-a-szepeszeti-beavatkozasokrol-minel-idosebb-vagy-annal-tobbet-ront.htmlDoszpot Evelin szerint idős korban már nem érdemes bevállalni a szépészeti beavatkozásokat, mert akkor már semmit nem ér. TrendOrigoÍgy nézett ki 16 évesen Iszak Eszter: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180228-igy-nezett-ki-16-evesen-iszak-eszter-foto.htmlIszak Eszter semmit nem változik az évek alatt. Megmutatta, hogyan nézett ki 16 évesen, és nincs túl sok különbség. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoHódi Pamela rövid szoknyában és tűsarkúban mutatta meg combjait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180228-hodi-pamela-rovid-szoknyaban-es-tusarkuban-mutatta-meg-combjai.htmlHódi Pamela mindig gyönyörű, de ezen a képen kivételesen dögös: rövid szoknyában és tűsarkúban mutatta meg combjait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.