Jane Seymourról senki nem gondolná, hogy már 67 éves, csodásan fest

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Janet Gough/Aff-Usa.Com -
Jane Seymour színész Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keveseknek jutna eszébe, hogy Jane Seymour színésznő már 67 éves. Ezt az Oscar-gála előbuliján is bebizonyította, ahol sugárzóan szép volt. 

1951-ben született Jane Seymour színésznő, ami - akárhogy is számoljuk - azt jelenti, hogy már 67 éves. Kora azonban mintha nyomot sem hagyott volna rajta, hiszen a 90. Oscar-gála előparty-ján is sugárzóan szép és elegáns volt.

Egyáltalán nem rejtette el csodás alakját, piros ruhával emelte ki bomba alakját.

Jane Seymour bárkit levesz a lábáról, pedig már 67 éves Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Janet Gough/Aff-Usa.Com

Cinthya Dictator őszintén bevallotta: diszlexiás: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-cinthya-dictator-oszinten-bevallotta-diszlexias-foto.htmlCinthya Dictator angolul tanul és saját bevallása szerint diszlexiával küzd.TV + SztárokOrigoVastag Csaba elmondta, miért hízott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180303-vastag-csaba-elmondta-miert-hizott-meg.htmlVastag Csaba számára az X-Faktor hozta meg az ismertséget. Azóta rengeteg nő rajong érte, és nem csak a hangjáért. Pályája elején beskatulyázták, ő volt az ügyeletes szépfiú. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Barátok közt Vili bácsija nem boldog attól, hogy szexjátékokat kell árulnia a sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-a-baratok-kozt-vili-bacsija-nem-boldog-attol-hogy-szexjatekokat-kell-arulnia-a-sorozatban.htmlA Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András nehezen emésztette meg, hogy szexjátékokat kell árulnia. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina párja, Csuti műsorvezető lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-kulcsar-edina-parja-csuti-musorvezeto-lett-foto.htmlKulcsár Edina és Csuti új szerepben lesznek láthatók: közösen vezetnek műsort. TV + SztárokOrigoTöbb ezer embert hív meg esküvőjére Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180303-tobb-ezer-embert-hiv-meg-eskuvojere-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlTöbb ezer ember vehet részt Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle májusi esküvőjén. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András levágatta a szakállát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-kallay-saunders-andras-levagatta-a-szakallat-foto.htmlKállay-Saunders András alaposan megváltozott, alig ismertünk rá. Pedig csak a szakállát vágatta le.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.