Klapka György fia eladta a zálogház feletti lakást: ennyit kapott érte

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György lakás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György fia örökölte a zálogház fölötti lakást, de túl sokba került az ingatlan fenntartása, ezért túladott rajta. Csak áron alul tudta eladni a hatalmas otthont.

Klapka György fia, örökölte a zálogház feletti lakást apja után, de nem tudta kihasználni a hatalmas ingatlant. Csak a pénzét vitte az otthon, ezért eldöntötte, hogy eladja. „Amikor átvettem a lakást, rengeteg elmaradás volt, több százezres közös költség halmozódott fel. Rendeznem kellett a közüzemi számlákat, még az áramot is vissza kellett kapcsoltatnom" – mondta Gyuri a Blikknek.

Kalpka Gyrögy fia eladta a zálogház fölötti lakását "Fotó: Nagy Attila [origo] "

Eredetileg 110 millió forintért akarta eladni a lakást, de ennyiért senkinek nem kellett. Végül 20 milliót engedett az árból, így sikerült túladnia az ingatlanon. Átmenetileg külföldi turistáknak is kiadta a lakást.

az volt a végső cél, hogy vevőt találjak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.